Яких кандидатів від Хмельницького оберете на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)

Яких кандидатів від Хмельницького оберете на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)
  • Мешканці міста обиратимуть до Верховної Ради двох депутатів-мажоритарників.

  • Обирати доведеться з-поміж 19 людей.

  • Кого підтримаєте ви?

Менш ніж за місяць, 21 липня, українці обиратимуть новий парламент. Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів від одномандатних виборчих округів. До участі у виборах допустили 3 165 людей від округів всієї України. У день голосування українці отримуватимуть по два бюлетені. В одному з них будуть партії, в іншому — кандидати від відповідного округу. Місто Хмельницький належить до 187 та 188 округів. Останній крім міста включає Хмельницький та Волочиський райони.

Ми вирішили дізнатися, яких кандидатів від своїх округів підтримують мешканці Хмельницького. Для цього створили опитування. До них внесли перелік зареєстрованих кандидатів. Вони у розташовані в алфавітному порядку за прізвищем. Після імен кандидатів вказані назви політичних сил, якщо вони балотуються від певної партії. Після переліку імен є варіанти «Не визначився», «Зіпсую бюлетень» та «Не голосуватиму». Обирайте свій округ, голосуйте та діліться матеріалом з друзями. Голосування є повністю анонімним.

 
 

Читайте також: Яку партію оберете на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Olga Puhlyakova

    Тільки за Оксану. Зробимо їх разом!

    Украінeць reply Olga Puhlyakova

    КОго “їх” ви зібрались робити разом? Українців, щоб привести сюди путіна, робителі @рінові!
  • Alex Varmint

    Смотрю народ как был продажный так и остался. А вы говорите женщины лёгкого поведения)) Они тихо курят в сторонке. Как можно опять голосовать за герегу, лобазюка и прочих которые там жопу греют.
  • Pavel Kondrashov

    Мельник,  лобазюк и герега уже доработались, что их досрочно выгоняют, да и от остальных толку. Слабоваы как диденко.
  • Наталія Карпин

    Буду голосувати однозначно заВО СВОБОДА   Наталія Карпин🇺🇦
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up