Зеленський та Бойко у другому турі президентських виборів — результати соцопитування

Зеленський та Бойко у другому турі президентських виборів — результати соцопитування
  • Українців запитали, кого б вони підтримали, якби президента довелося обирати найближчої неділі.

  • Крім того, поцікавилися думкою українців щодо політичних партій.

У разі проведення дострокових президентських виборів до другого туру пройшли би Володимир Зеленський та Юрій Бойко. Такими є результати соціологічного опитування, проведеного «Центром Разумкова». Українців запитували, кого б вони підтримали, якби вибори відбувалися найближчої неділі. У цілому підтримка політиків є такою (серед тих, хто визначився та взяв би участь у голосуванні):

  • Відео дня
    /li>

Крім того, «Центр Разумкова» провів опитування щодо підтримки політичних партій. Найбільшу підтримку в разі дострокових парламентських виборів мала пропрезидентська «Слуга народу». У цілому результати опитування такі (серед тих, хто визначився та взяв би участь у голосуванні):

Нагадаємо, що прохідний бар’єр на виборах до парламенту зараз складає 5%. Тобто за такого результату у Раду пройшли би перші чотири партії із вказаного вище списку.

Обидва опитування були проведені у період від 17 до 24 червня. Опитали 2017 осіб віком від 18 років у всіх регіонах України, за виключенням окупованих територій. Похибка складає 2,3%.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Sergei Suprunenko

    Только этничный украинец, абсолютно не подвластный олигархам, и настоящий гетьман Игорь Смешко! Олигархи его бояться до усрачки, ибо знают, что с реформами они все сядут.
  • Рара

    ЧТО ЗА БЛЕФ???? КАКИЕ 34%, МАКСИМУМ = 2,1%, И БОЛЬШЕГО ОН НЕ ЗАСЛУЖИЛ. ДА И ПОРА УЖЕ ЕМУ ПОКИНУТЬ ПОСТ ГАРАНТА, НЕ ТЯНЕТ ДАЖЕ НА =(- 1)! ЕГО ПРАВЛЕНИЕ, ЭТО ОДНИ ПРОВАЛЫ ..... И РЕЗКОЕ ПАДЕНИЕ ЭКОНОМИКИ! А ПЛАНА РАЗВИТИЯ СТРАНЫ, ВЕДЬ КАК НЕ БЫЛО, ТАК И НЕТ, А ВОТ НА  АВОСЬ УПРАВЛЯТЬ В ГОСУДАРСТВЕ ЧРЕВАТО НЕ ХОРОШИМИ ПОСЛЕДСТВИЯМИ - ЭТО УЖЕ ТОЧНО, УГОЛОВЩИНА, А НЕ КОНСТИТУЦИЯ!
  • Денич

    Дожилися. А українці де?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up