Сучасні методи вирівнювання зубів та виправлення прикусу: де отримати консультацію лікаря-ортодонта

Сучасні методи вирівнювання зубів та виправлення прикусу: де отримати консультацію лікаря-ортодонта
  • Криві зуби і неправильний прикус заважають не тільки здоров’ю людини, але і її повноцінному життю. Адже проблеми з зубами можуть спровокувати виникнення комплексів з приводу зовнішності і створити психологічний дискомфорт.
  • Сучасне ортодонтичне лікування – це професійна робота над рівною та красивою посмішкою. Незалежно від віку. З урахуванням способу життя пацієнта, ефективно та непомітно для оточуючих.

#партнерський проєкт

Редакція сайту vsim.ua підготувала для Вас огляд стоматологій, де ви отримаєте консультацію лікаря-ортодонта та зможете дізнатися вартість брекетів у Хмельницькому:


Cтоматологічний центр «Дент Хелп»

ПП ”Cтоматологічний центр “Дент Хелп” безперервно працює на ринку стоматологічних послуг з лютого 1998 року. Перевагою центру є надання всього необхідного спектру стоматологічних послуг.

Завдяки ортодонтичному лікуванню можливо покращити здоров’я ротової порожнини та зовнішності, набути чарівної посмішки. Сучасна ортодонтія має в своєму розпорядженні великий спектр конструкцій для виправлення прикусу: брекети, ретейнери, пластини, капи тощо. Одні з найпоширеніших незнімних ортодонтичних конструкцій - брекети. За останні роки вони стали більш комфортними та непомітними. Існує широкий спектр яскравих кольорів для дітей та майже прозорі для дорослих. До найбільш уживаних знімних конструкцій відносяться пластини для верхньої та нижньої щелеп. Вони практично непомітні, їх можна знімати під час прийому їжі або чистки зубів.

У встановленні діагнозу лікар-ортодонт в «Дент Хелп» опирається на 3D-комп’ютерну діагностику, ортопантомограму, цефалометрію, рентген кисті для оцінки загального росту у дітей, рентгендіагностику суглобу.

Для зручності пацієнтів та спеціалістів прийом відбувається в окремих, спеціально обладнаних профільних кабінетах. Окремо облаштований кабінет рентгенологічного дослідження.

Адреса: вул. Зарічанська, 57/1
Запис: 067 352 65 00
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-21:00
СБ: 09:00-15:00
Instagram


Центр інноваційної стоматології Innova

Інна Анатоліївна Русняк, лікар ортодонт стоматологічного центру INNOVA 18 років створює красиві та щасливі посмішки, вирівнює зуби за допомогою брекет-систем (металеві, керамічні, самолігуючі, сапфірові), пластинками та елайнерами.

Лікарі клініки детально проконсультують вас, надавши інформацію з:

  • описом клінічної ситуації на момент обстеження
  • прогнозом лікування
  • варіантами можливого лікування
  • термінами лікування
  • прорахунком вартості.

Тут, завдяки інноваційним технологіям і командному підходу, Ваші посмішки будуть сяяти ще яскравіше.

Завітайте в новий простір @innova_centre_khm, де все влаштовано на високому рівні - від комплексної діагностики до формування індивідуального плану лікування для кожного пацієнта.

Адреса: Старокостянтинівське шосе, 5/4ж
Запис: 098 771 02 02
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-19:00
СБ: 10:00-15:00
Facebook Instagram


GFC clinic

Лікар, який вирішить Вашу проблему з неправильним прикусом, неправильним розташуванням зубів та іншими паталогіями – дитячий та дорослий ортодонт GFC clinic - Горин Ростислав Ігорович. Це той же стоматолог, але з дещо іншою спеціалізацією, який досліджує зубо-щелепні аномаліяї, діагностує їх та підбирає відповідні методи лікування.

У GFC clinic застосовуються сучасне обладнання, медичні засоби та пристрої. Суворо дотримуємося інструкції та проводимо адаптацію пацієнтам перед відвідуванням стоматологічного кабінету. Ростислав Ігорович – фахівець своєї справи, застосовує індивідуальний підхід та підбирає для кожного пацієнта - незалежно якого він віку, максимально ефективну методику лікування.

Під час прийому стоматолог-ортодонт визначає яка є проблема з ростом зубів і прикусом пацієнта. Ціль ортодонтичного лікування:

  • вирішення складнощі з неправильним прикусом;
  • усунення порушень зубо-щелепної системи;
  • виключення необхідності встановлювати брекет-системи в майбутньому;
  • рекомендації щодо правильного догляду за ротовою порожниною.

Якщо до зміни молочних зубів на постійні ще довго, а в зубному ряді є прогалини, ортодонт GFC clinic допоможе вирішити цю проблему.

GFC clinic застосовує установку наступних ортодонтичних апаратів:

Трейнери – багатофункціональні апарати для усунення проблеми з неправильним прикусом і інших дефектів. Використовуються для лікування - період молочних зубів та під час їх зміни.

Брекет-система  –  такі ортодонтичні механізми застосовуються з метою корекції зубного ряду (постійного прикусу). Фіксується за допомогою спеціального матеріалу на зовнішній або внутрішній поверхні зубів пацієнта.

Функціональний апарат – незнімні та знімні механічні конструкції. Апарати для виправлення прикусу. Стимулюють або гальмують ріст щелепи, (в залежності від патології) у період зміни зубів. Носити їх потрібно під час всього процесу лікування.

Елайнери – прозорі пристрої, які виготовляються за допомогою відбитка і відпогвідно до форми щелепи пацієнта. Конструкція не викликає дискомфорту, пацієнт будь якого віку швидко звикає до носіння.

То ж не зволікайте, звертайтесь до кваліфікованих спеціалістів GFC clinic та тіште оточуючих чудовою посмішкою.

Адреса: Пр. Миру, 61/3Б
Запис: 097 75 42 915, 067 283 95 93
Графік роботи: ПН-ПТ: 08:00-19:30
СБ: 10:00-16:00
Facebook Instagram


FeloniuK clinic

Ділова зустріч, побачення, знайомство з новими людьми чи просто спілкування в колі друзів. В будь-якій ситуації ми хочемо бути впевненими в собі та мати неперевершений вигляд.

Саме тому на посмішку зазвичай звертають увагу при першій зустрічі. Але на жаль не всі мають рівні зуби та ідеальний прикус. В такому випадку на допомогу приходить лікар-ортодонт.

В його запасі є кілька інструментів для досягнення вашої цілі мати гарну, здорову посмішку.

Брекети - це один із них. Які бувають брекети? По матеріалу з якого виготовлені брекети можуть бути:

  • Металеві брекети є класикою ортодонтичного лікування вони надійні, міцні та такі до яких всі звикли  
  • Керамічні брекети підходять для більш вибагливих пацієнтів до естетичного вигляду. вони менш помітні та гарно виконують свої основні функції.  
  • Сапфірові брекети для тих кому важливо максимально приховати наявність ортодонтичної системи на зубах. вони максимально прозорі та при правильній індивідуальній гігієні непомітні в повсякденному житті. 

Завдяки сучасним технологіям, якими користується FeloniuK clinic, брекет-системи не тільки зроблять Вашу посмішку здоровою та гарною, але й додадуть особливості Вашому образу.

Елайнери - це прозорі капи, які поступово і легко впливають на зубний ряд пацієнта, спрямовуючі зуби у правильне положення. Вони виготовляються індивідуально саме під вашу ситуацію та на 100 відсотків повторюють ваші зуби, що робить їх практично не помітними та комфортними для вас. Їх потрібно носити 20-22 години на добу.

Переваги лікування елайнерами:

  • елайнери працюють в 2-3 рази швидше, ніж брекет-система,
  • гігієна ротової порожнини не погіршується, оскільки елайнери знімаються під час приймання їжі.
  • вони практично непомітні навіть на відстані 50 см
  • лікування може проводитись дистанційно, не потрібно відвідувати ортодонта раз на місяць.
  • точність та прогнозованість, ви знаєте точний термін та кінцевий результат свого лікування

Перед встановленням брекет-системи чи елайнеріві обов‘язково роблять комплексне лікування, що забезпечить вам надійність та бажаний результат. До комплексного лікування входить:

  • терапевтичний догляд (лікування карієсів)
  • пародонтологічний догляд (професійна гігієна ротової порожнини)
  • хірургічний етап (видалення зубів мудрості, якщо є прямі покази)
  • ортодонтичний догляд
  • домашній догляд

Адреса: вул. Зарічанська, 11-Е
Запис: 073 337 74 77, 098 337 74 77
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-19:00
СБ: 10:00-17:00
Facebook Instagram


ShuSmileStudio

Часто пацієнти хочуть виправити тільки естетичні особливості посмішки і не звертають увагу на проблеми з прикусом.

Основна задача лікаря-стоматолога ShuSmileStudio – відновити функцію зубо-щелепної системи, саме тому виправлення прикусу, коли це необхідно, повинно проводитися в першу чергу.

Основні ознаки неправильного прикусу:

  • змінився вигляд зубів – вони стали коротші, стерлися, розкололись;стали більш чутливі – через стертість емалі;
  • профіль обличчя ввігнутий чи опуклий;
  • пропорції обличчя змінилися – нижня частина лиця стала більшою чи меншою, змінилась симетрія;
  • жування відбувається на одній стороні лише, а відкушування їжі боковими, а не передніми зубами;
  • зуби часто сколюються та руйнуються – через великий та неправильний тиск;
  • хрускіт при жуванні;
  • зуби мудрості погано ростуть, впливають на сусідні зуби, кривлять інші.

Якщо ви знайшли у себе хоча б один симптом, то поспішіть на консультацію у стоматологію ShuSmileStudio, найкращий лікар-ортодонт Сондей Надія Іванівна з радістю допоможе вам.

Великою перевагою лікування у ShuSmileStudio є комплексний підхід до діагностики проблем зубо-щелепної системи. І ортодонтичні захворювання - яскравий приклад того, що одна проблема може впливати на стан організму та здоров‘я в цілому.

Також, зверніть увагу на той факт, що у нашій клініці лікарі використовують спеціальні математичні формули, які застосовуються при розрахунках для складання детального плану лікування. Саме ці формули дозволяють найбільш точно оцінити ситуацію із формою зубних рядів у порожнині рота та поставити правильний діагноз!

Також важливо знати, чим раніше ви звернетеся за допомогою до ортодонта, тим менше проблем із здоров‘ям у вас буде! Тому не забувайте про регулярні огляди в ShuSmileStudio,  адже ми піклуємось про красу та здоров‘я ваших посмішок!

Адреса: вул. Панаса Мирного, 1/2
Запис: 096 733 07 00
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-19:00
Facebook Instagram


Стоматологія в медичному центрі Салюс

Значний відсоток людей мають серйозні порушення прикусу, коли зуби ростуть або нерівно, або занадто щільно, що ускладнює пережовування їжі, погіршує дикцію.

Усі ці порушення дозволяють виправити сучасні брекет-системи. Це найбезпечніший на найефективніший метод виправлення прикусу.

Якщо у вас є проблеми з прикусом, запишіться на консультацію до лікаря-ортодонта у МЦ Салюс.

У кожному конкретному випадку ортодонт вирішує, які системи корекції можна застосувати. Адже для того, щоб точно знати, який саме спосіб лікування буде найбільш ефективним, необхідно обстежити пацієнта. Лікар-ортодонт стоматологіі МЦ Салюс проводить консультації, що допомагають визначити наявність ортодонтичних проблем і визначити найбільш оптимальні шляхи їх усунення.

Після проходження ортодонтичного лікування у МЦ Салюс ваша усмішка стане ідеальною і ви зможете позбутись комплексів та усміхатись набагато частіше!

Адреса: вул. Свободи, 6а
Запис: 067 822 40 56
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-19:00
СБ: 10:00-17:00
Facebook Instagram


Стоматологічний кабінет Добрий лікар

Найпоширеніші причини для лікування брекетами це:

  • неправильний прикус;
  • будь-які аномалії в зубному ряду – повороти, нахили, зміна висоти, скручене положення зубів, проміжки між ними;
  • при увігнутому зубному профілі;
  • при помітній асиметрії обличчя;
  • при відокремлено розташованих зубах;

Все вищевказане є причиною для початку лікування брекетами. Якщо Ви спостерігаєте у себе одну з вищевказаних причин, Вам неохідно відвідати клініку "Добрий лікар" та отримати консультацію ортодонта. У кабінеті приймає Гаврилюк Лілія Анатоліївна, сертифікований лікар-ортодонт із стажем більше 12 років.

Вартість установки брекет-системи у кабінеті "Добрий лікар":

  • Фіксація металевої лігатурної брекет системи 1 щелепа - 8000 грн
  • Фіксація керамічної лігатурної брекет системи 1 щелепа 8000 грн
  • Фіксація сапфірової лігатурної брекет системи 1 щелепа - 10000 грн
  • Фіксація металевої самолігуючої брекет системи 1 щелепа - 12000грн
  • Фіксація керамічної самолігуючої брекет системи 1 щелепа - 14000 грн

Адреса: вул. Зарічанська, 9
Запис: 068 003 09 09
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-19:00
Facebook Instagram


BOGOS, стоматологічний центр Оксани Богонос

Оксана Анатоліївна Богонос, засновник стоматологічного центру BOGOS, практикуючий лікар ортодонт вже понад 17 років. Член АОУ (Асоціації ортодонтів України).

Вона допомогла більше 2000 дорослим та дітям здійснити мрію про гарну посмішку та здорові зуби.

Ортодонтичне лікування направлене на відновлення:

  • прикусу (змикання зубів);
  • росту та функції зубо-щелепної системи;
  • естетики посмішки та гармонізація обличчя.

В щоденній ортодонтичній практиці використовуємо:

  1. Знімні ортодонтичні апарати одно- та двощелепні пластинки та апарати: міофункціональні трейнери; LM Активатори; елайнери - прозорі, естетичні капи для вирівнювання зубів.
  2. Незнімні ортодонтичні апарати: брекети (самолігуючі та лігатурні, металеві та керамічні, сапфірові); апарати для розширенні піднебіння .

А також, як підготовчий етап для подальшого протезування керамічними реставраціями (вініри, керамічні коронки), цирконієвими коронками.

На первинній консультації лікар ортодонтогляне вас і з допомогою додаткових методів обстеження:

  • поставить діагноз;
  • підбере лікування, яке буде найкраще саме в вашому випадку;
  • прорахує вартість та попередньо повідомить про терміни лікування на апараті.

Головними перевагами стоматологічного центру «BOGOS» є:

  • Безболісне та безпечне лікування з використанням передових технологій.
  • Кваліфіковані лікарі з великим досвідом роботи.
  • Широкий спектр стоматологічних послуг для всієї родини.
  • Передбачені сімейні знижки.
  • Найкращий вибір для тих, хто мріє про здорові зуби та привабливу посмішку.
  • Гарантія безпечного лікування наших пацієнтів.
  • Гнучкий графік роботи, ми завжди знайдемо час для Вас.
  • Діють акційні  пропозиції.

В BOGOS, стоматологічному центрі Оксани Богонос є все для створення Вашої ідеальної посмішки!

Адреса: вул. Подільська 54, 2-пов.
Запис: 067 200 41 00
Facebook Instagram

 

#партнерський проєкт


Читайте актуальну інформацію та залишайте свої відгуки про Стоматології Хмельницький на сайті top20.ua

top20.ua - ваші відгуки про послуги у Хмельницькому

keyboard_arrow_up