Надійний захист: охоронні фірми, системи відеонагляду та сигналізації у Хмельницькому

Надійний захист: охоронні фірми, системи відеонагляду та сигналізації у Хмельницькому

Безпека є однією з найважливіших потреб людини. Кожен з нас хоче відчувати себе захищеним від небезпеки та можливих загроз. Охоронні фірми, сигналізаційні та відеонаглядові системи стали невід'ємною складовою сучасної інфраструктури. Вони забезпечують надійний захист від злочинів, ворожих дій та надзвичайних ситуацій.

Компаній, які турбуються про безпеку вашого життя та цілісність майна, у Хмельницькому досить багато. Саме тому ми зібрали добірку компаній систем захисту, які можуть запропонувати різноманітні послуги з охорони будинків, квартир, офісів, магазинів та інших об'єктів.

#партнерський проєкт

Зміст


Омега-Центр

Омега-Центр - компанія, що успішно розвивається на території Хмельницької області у сфері дистрибуції та реалізації комп'ютерної та офісної техніки, систем безпеки, програмного забезпечення, цифрової фото- відео техніки. А також:

  • продаж та встановлення домофонів;
  • систем відеоспостереження із доступом через Інтернет;
  • систем доступу, турнікетів, шлагбаумів;
  • охоронних сигналізацій та бездротових систем охорони;
  • проєктування, монтаж та обслуговування пожежних сигналізацій та систем оповіщення;
  • систем стеження та охорони за допомогою GPS трекерів.

Якість нашої продукції підтверджується центром сертифікації за системою УкрСепро на системні блоки "ОМЕГА", широкий асортимент наявності товару, наявність кваліфікованого персоналу, професіоналізм та відповідальність наших менеджерів, досвідчені співробітники сервісного центру, надійні постачальники сертифікованої продукції – ось ті необхідні складові, які допомагають розвиватися компанії.

Адреса: вул. Вайсера, 15
Телефон/факс: 0382 704 404
Магазин: 097 993 10 55
Сервіс: 067 261 67 75
Системи безпеки: 067 164 10 32
Сайт: omega.km.ua
Facebook


Поліція охорони

З 1.03.23 до 30.04.23 р. діє проєкт «Варта вашої оселі».

Поліція охорони 70 років на варті безпеки українців. Підрозділ системи МВС та єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. 

Поліція охорони в Хмельницькій області надає повний спектр охоронних послуг:

  • охорона об`єктів
  • охорона квартир та будинків
  • GPS моніторинг
  • монтаж сиcтем безпеки
  • персональний GPS трекінг
  • пожежна безпека
  • охорона фізичних осіб
  • охорона та супровід вантажів та цінностей
  • воєнізована охорона.

Охорона працює 24/7, навіть при тотальному відключенні електроенергії.

Поліцейські охорони за лічені хвилини безперешкодно і оперативно прибувають на місце виклику. Кожен працівник, заступаючи на службу, отримує вогнепальну зброю.

Поліція охорони забезпечує комплексну централізовану пультову охорону об`єктів усіх форм власності, використовуючи розробку, проектування, монтаж і інженерний супровід охоронної, пожежної і тривожної сигналізації.

Охорона квартир та об’єктів. Коли хтось намагається проникнути до оселі чи офісу – відкрити вікно чи двері – спрацьовують бездротові датчики. Сигнал (навіть при відсутності електроенергії) за секунди фіксується пультом охорони, і на місце спрацювання прямує наряд реагування.

Пункт централізованого спостереження, який є сертифікованим та відповідає міжнародним стандартам.

GPS-трекер (із послугою «Мобільний додаток» для «ІOS» та «Android») це - пристрій, призначений для роботи з будь-яким транспортним засобом для відстеження однієї або сотні автомобілів Вашого бізнесу. Трекер постійно передає на сервер місцезнаходження Замовника. Коли Замовник натискає «Тривожну кнопку», на сервер надсилається повідомлення про це та місцезнаходження Замовника, далі направляється наряд реагування поліції охорони.

Адреса: вул. Тернопільська, 6/1
Контакти: 9899 (дзвінки з мобільного безкоштовні)
Сайт: securitypolice.com.ua
Facebook


Домофон-Сервіс, домофонні системи у Хмельницькому

Компанія "Домофон сервіс" 16 років спеціалізується на встановленні та обслуговуванні домофонних систем у м. Хмельницький.

Серед послуг, які надає Домофон-сервіс, можна виділити наступні:

  • Продаж та встановлення домофонних систем на під’їзд
  • Продаж відеодомофонів та обладнання для систем відеоспостереження
  • Виготовлення та встановлення металевих під’їздних дверей
  • Продаж та встановлення домофонів в квартиру
  • Комплексне обслуговування домофонних систем
  • Ремонт домофонних систем
  • Продаж та прошиття брелоків для домофону
  • Спеціальні умови для забудовників і ОСББ

Виїзд і консультація спеціаліста – безкоштовно!

Компанія "Домофон сервіс" - офіційний представник та основний сервісний центр торгової марки Brama у Хмельницькій області.

Brama - це інноваційний розумний домофон, який дозволяє забезпечити безпеку вашого дому, зручність і контроль доступу. Одна з основних переваг Brama - це можливість працювати через інтернет. Встановлюючи мобільний додаток Brama Intercom, ви можете з будь-якої точки світу, де є інтернет, отримувати вхідні відеодзвінки, відкривати двері та вести розмову з відвідувачем. Також він дає змогу переглядати відеокамеру домофону онлайн , або в записі (з архіву). 

Встановлюючи домофон, ви отримуєте непідкупного стража, який захистить ваш під'їзд від непрошених гостей, подбає про Вашу безпеку і затишок у вашому домі.

Адреса: CITY TOWER, Старокостянтинівське шосе, 26, оф.208
Контакти: 098 820 98 89
Графік роботи: ПН-ПТ 09:00-18:00, СБ 10:00-14:00
Сайт: domofon-service.com.ua
brama-shop.com.ua

Facebook YouTube


Група компаній Легіон

Ви турбуєтесь про власну безпеку і збереження свого майна? Замовити охоронні послуги в групи компаній Легіон в Хмельницькому можна з наступного переліку:

  • Охорона квартир і приватних будинків в Хмельницькому – це підключення до централізованого пульта охорони, монтаж охоронних та пожежних систем, постійний моніторинг і оперативний виїзд на об’єкт 24/7 ГШР (Група швидкого реагування).
  • Охорона торгових, складських і виробничих приміщень – монтаж сигналізації та окремих її елементів, підключення до пульту, оперативний виїзд опергрупи на об’єкт.
  • Фізична охорона приміщень і територій – створення з нуля пропускного пункту, поста, патрулювання територій і приміщень комерційних об’єктів будь-якої складності.
  • Озброєна охорона – супровід фізичних осіб і вантажів.
  • Підбір, монтаж і постійний контроль систем відеоспостереження на об’єктах комерційного призначення.
  • Забезпечення пожежної безпеки.

Легіон - єдине приватне охоронне підприємство на Хмельниччині, яке має офіційний дозвіл на використання травматичної зброї. Таку послугу не можуть надавати любителі та персонал по оголошенню. Це виключно професійно-підготовленні люди. Тому, що у багатьох випадках саме озброєна охорона є єдиним способом забезпечити потрібний рівень безпеки людей та їх цінностей.

Обирайте професіоналів!

Адреса: проспект Миру, 61/1
Контакти: 

Графік роботи: ПН-ПТ 09:00-19:00, СБ 11:00-16:00
Facebook


Читайте також:

Не любите прибирати – не прибирайте! Клінінгові компанії та хімчистки зроблять усе замість вас

Де купити стильні якісні меблі та гардеробні системи: огляд компаній Хмельницького

Де придбати резервні джерела живлення та освітлення у Хмельницькому

keyboard_arrow_up