Все для риболовлі та активного відпочинку у Хмельницькому

Все для риболовлі та активного відпочинку у Хмельницькому

Багато хто з нас любить активний відпочинок, заняття спортом, а також риболовлю. Хтось ставить за мету наловити з десяток рибин, хтось задовольниться й однією рибиною, отримавши задоволення від самого процесу риболовлі. Втім, як одним, так і іншим — не обійтися без якісної та зручної вудки та ще багато іншого. Ми підготували список магазинів, де ви знайдете все необхідне для риболовлі та активного відпочинку у Хмельницькому.

Риболовний магазин Fishunter

Адреса: вул. Зарічанська, 22/2
Контакти: (098) 457-79-77
Адреса: вул. Чорновола, 25/1А
Контакти: (098) 230-03-72
Графік роботи: ПН-НД 08.00-20.00
Facebook

Рибальський магазин «Fishunter» знає, що потрібно справжньому рибалці! Шанувальники цього виду відпочинку вибирають «Fishunter» за:

  • величезний вибір товару - снастей, приманки, аксесуарів, спорядження для активного відпочинку і туризму (наметів, тентів, човнів, теплого одягу і взуття);
  • висока якість виробів від перевірених виробників;
  • компетентність співробітників, які завжди готові допомогти з вибором;
  • демократичні ціни та вигідні знижки постійним клієнтам.

Кращі рибальські товари (котушки, вудки та інші снасті) від Zemex, Brain, Favorite, Select, Bounty, CCMore, CarpCatchers, Ryobi, GoldenCatch, Kalipso, CCBaits, 3KBits, FOX, Korda, AquaMania, StrikePro, Usami, Salmo, Lucky John, Keitech, Orange, Fanatik, Трофей, Tramp, CarpZoom, Kalipso, Mepps, Sportex, Kibas, FishSport, RealFish, CarpDiem, BratFishing, Metsui, Daiwa, Shimano, Relax, CrazyFish, YGK, CarpExpert - тільки для вас!

Магазин Карп

Адреса: вул. Подільська, 93
Контакти: (098) 929-16-92, (096) 491-50-78
онлайн https://carpan.com.ua/
Графік роботи: ПН-СБ 10.00-19.00, НД 10.00-19.00
Facebook Telegram

Магазин "Карп" працює у місті з 1997 року. У нас в магазині Ви можете знайти якісне рибацьке спорядження як для початківців, так і для досвідчених рибалок! Щодня продавці-консультанти допоможуть Вам у виборі рибацьких снастей та інших риболовних аксесуарів. Також ми завжди порадуємо Вас приємними цінами, різними цікавими знижками та акціями. В магазині діє накопичувальна система знижок. Працюємо без вихідних!

Магазин «MILITARY»

Адреса: вул. Кам'янецька,17
Контакти: (098) 497-87-87
Графік роботи: ПН-НД 10.00-20.00
Адреса: вул. Володимирська, 71
Контакти: (067) 736-35-39
Графік роботи: ПН-СБ 09.00-18.00, НД 11.00-18.00

Магазин «MILITARY» користується популярністю серед чоловічого населення Хмельницького. Своїм клієнтам «MILITARY» пропонує:

  • величезний вибір одягу, взуття, спорядження та аксесуарів для військових, охоронців, рибалок, мисливців і просто любителів активного відпочинку;
  • якісний товар за доступною ціною;
  • компетентне і ввічливе обслуговування.

До ваших послуг у Military:
- рукавиці (військові, тактичні);
- спальні намети;
- туристичні килимки («карімати»);
- тактичні окуляри;
- термоси та термогорнятка;
- фляги;
- ремені;
- ліхтарики;
- підсумки;
- термошкарпетки;
- кепки;
- панами;
- балаклави;
- арафатки;
- наколінники;
- налокітники;
- термобілизна;
- військова форма (різні види камуфляжу, «піксель» та ін.);
- куртки та штани (тактичні, «поліція»);
- куртки «Софтшелл»;
- військові черевики, «берци»;
- кросівки тактичні та ін.

"БЕРГЕН" Магазин одягу та спорядження

Адреса: вул. Подільська, 85
Контакти: (068) 771-20-71
онлайн https://natoforma.com.ua/
Графік роботи: ПН-ПТ 09.30-19.00, СБ-НД 10.00-17.00
Facebook

У магазині «Берген» ви знайдете широкий асортимент тактичного та туристичного спорядження. Також тут ви зможете придбати якісну, оригінальну армійську форму різних видів та з різним камуфлюванням. Такий одяг буде актуальний для мисливців, рибалок, страйкболістів та туристів, для людей яким подобається стиль «мілітарі». Військовий одяг часто використовують в цивільних цілях через його міцність, зручність та практичність.

Магазин «Берген»пропонує великий вибір:

  • Військово вбрання: курток, кітелів і сорочок; штанів, шортів; термобілизни, речей із флісу; спеціальних шкарпеток; футболок; светрів. дощовиків та Gore-Tex.
  • Взуття туристичного, військового;
  • Аксесуарів та спорядження; армійських спальних мішків; рюкзаків і сумок; головних уборів, рукавиць; окулярів; мультитулів, ножів, туристичного посуду та ін.

Серед представлених брендів варто відзначити такі відомі компанії як: «Snugpak», «M-Tac», «Helikon-Tex», «Magnum», «Osprey», «Meindl», «LOWA». Також у магазині є речі багатьох інших провідних виробників.

Наші переваги:

  • Гарантуємо відмінну якість та відповідність високим стандартам представлених у нас товарів, адже співпрацюємо виключно з перевіреними виробниками.
  • У нас широкий асортимент корисних речей: зручний та практичний одяг, що буде комфортним у різних ситуаціях, добротні аксесуари, спеціалізоване спорядження.
  • Практикуємо індивідуальний підхід та допомагаємо підібрати якісне спорядження й одяг, відповідно до потреб клієнта.

Компанія «UKR-TEC» - національний виробник

Адреса: ринок Оптовик ряд 2 місце 17 г
Контакти: (067) 356-20-20, (097) 935-13-18
онлайн https://bertsi.com/https://ukr-tek.zakupka.com/
Facebook Instagram 

Тактичне взуття від українського виробника. Наша компанія «UKR-TEC» працює на ринку України вже більше семи років. Ми виробляємо взуття як для жінок так і для чоловіків. Наш товар відрізняється своєю практичністю і якістю, а також, всі відмінно знають, наскільки надійне тактичне взуття - воно служить вам багато років і ваші ноги завжди під захистом. Ми пропонуємо найнижчі ціни на ринку України, які доступні для кожного громадянина нашої країни.

«UKR-TEC» пропонує придбати тактичне взуття, берци для військових, мисливців, рибалок, туристів, а також для повсякденного життя. У нашому військомторзі, Ви знайдете широкий вибір військового одягу, одягу для риболовів та мисливців, також у нас представлений широкий асортимент різних товарів на військову тематику, таких як:

  • Спецодяг
  • Ремені
  • Спальні мішки
  • Рукавиці
  • Спорядження захисту
  • Окуляри
  • Годинники
  • Рюкзаки, сумки та органайзери;
  • Та багато іншого.

Чому саме ми?
- компанія «UKR-TEC» -вітчизняний виробник з не малим досвідом та широкою клієнтською базою.
- велику увагу приділяємо якості і зручності
- високоякісні матеріали для виготовлення взуття
-90% взуття від компанії «UKR-TEC» зроблені з натуральних матеріалів.
-доступні ціни 
-впроваджуємо нові технологи в виробництві
- відмінні умови для співпраці.
- максимально зручна доставка товару для замовника
-постійні акції
- оптові ціни при покупці 5-ти й більше пар взуття
Для нас важливий кожен покупець!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up