Інгрідієнти:
Яєчні білки збий з щіпкою солі. Має вийти пишна піна. Збий сир, сметану, яєчні жовтки, манну крупу і цукор у блендері.
Обережно та поступово додай збиті білки, акуратно перемішуй від низу до верху.
Форму для випічки змасти маслом і обсип крихтами печива. Викинь сирну масу та випікай 1 годину при 160 °С. Потім вимкнни духовку, але одразу страву не діставай, дай запіканці охолонути.
Відокрем 150 г полуниці і збий в пюре. Змішай пюре з цукром і постав на вогонь.
Крохмаль змішай з холодною водою і додай до пюре. Весь час помішуй. Доведи соус до кипіння і провари кілька хвилин.
Виклади на сирну запіканку свіжі ягоди і полий теплим соусом.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.