Інгредієнти:
Сир добре розім’яти та додати в нього яйце, цукор. Ретельно перемішати.
На дошці, яка добре присипана борошном, розкачати ковбаску з тіста. Розрізати її на кружечки. Взяти вишні, по одній класти на сиркову масу і заліпити краї.
Інші вишні покласти вишні в каструлю, присипати цукром і додати трішки води. Варити на невеликому вогні хвилин 20. Розвести крохмаль з ложкою води і додати до вишень. Постійно помішуючи, варити ще 2 хвилини.
Ззакип’ятити воду і трішки її присолити. Опустити галушки в воду і варити їх, поки вони не спливуть.
Готові галушки дістати з води та викласти на тарілку. Полити вишневою підливкою.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.