Рецепт дня. Готуємо філе скумбрії з паприкою

Рецепт дня. Готуємо філе скумбрії з паприкою
ukr.media
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.
 

Потрібно:

  • скумбрія — 1 шт.
  • часник — 2 зуб.
  • оливкова олія — 1 ст. л.
  • сіль
  • паприка солодка — 1/5 ч.л.

Скумбрію розділимо на філе, виймаємо нутрощі і кістки.

У миску кладемо неповну чайну ложку солі, подрібнюємо часник, вливаємо ложку оливкової олії. Додаємо паприку і перемішуємо. Розподіляємо суміш по філе.

Залишаємо скумбрію промаринуватися в холодильнику близько 4 годин (можна і на більше).

Кладемо рибу на деко і запікаємо при 220 градусах 15-20 хвилин.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
07:00 Долар здорожчав після вихідних. Курс валют на 26 жовтня 20:02 Хто перемагає на виборах у Хмельницькому: результати екзит-полу від «ВСІМ» stars 18:15 На Хмельниччині померли 4 жінки з Covid-19 17:21 Прогноз погоди: останній тиждень жовтня готує українцям температурні каруселі Від читача 19:43 КТ діагностика пневмонії, запалення легень діагностувати розпізнати ознаки при коронавірусі хвороби Хмельницький 16:02 “Пішов у дупу”: підбірка “виборчих” дописів у соцмережах від хмельничан 15:41 Через обрізку дерев на двох вулицях Хмельницького призупинять рух тролейбусів 14:23 Біля Дунаївців завершили ремонт на об'їзній дорозі: що зробили 13:25 Як ви ставитеся до дистанційного навчання в умовах пандемії? 12:00 Загинули батьки і син: на Хмельниччині легковик влетів у вантажівку 11:05 ДТП у Хмельницькому: на перехресті лоб у лоб зіштовхнулися автомобілі (ФОТО) play_circle_filled photo_camera 10:13 В Україні дозволили працювати кінотеатрам в "червоній" зоні карантину 09:17 У Хмельницькому підтвердили ще 112 випадків Covid-19: скільки хворих у лікарнях міста
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up