Потрібно:
Наливаємо в каструлю воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Капусту шаткуємо та відправляємо в кип'яток. Варимо 10 хвилин до напівготовності.
Цибулю очищаємо і ріжемо на маленькі кубики. У розігріту сковороду кладемо масло і викладаємо всю цибулю. Обсмажуємо на середньому вогні, періодично помішуючи.
Зварену капусту відкидаємо на друшляк. Даємо капусті повністю охолонути.
Додаємо обсмажену цибулю, яйця, сіль, манну крупу, зелень і приправи. Все добре перемішуємо і даємо постояти 10 хвилин.
Формуємо котлети. Обсмажуємо з одного боку, потім перевертаємо і другий бік обсмажуємо вже під кришкою.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.