Потрібно:
Фарш обсмажуємо в олії, солимо та перчимо за смаком.
Цибулю подрібнюємо. Додаємо до фаршу і обсмажуємо.
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо і тушкуємо.
Кабачок натираємо на крупній тертці. Віджимаємо сік і викладаємо половину на дно змащеної форми.
Зверху викладаємо готовий фарш. Рівно розподіляємо по всій поверхні. Накриваємо рештою натертого кабачка.
Помідори нарізаємо кружечками і викладаємо поверх кабачка. Яйця збиваємо зі сметаною, солимо за смаком.
Збиваємо яйця з сметаною. Виливаємо суміш у форму поверх кабачка.
Сир натираємо та посипаємо ним запіканку.
Відправляємо все в духовку розігріту до 200 градусів на 30-35 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.