Потрібно:
З баклажанів зрізати кінчики і розрізати уздовж на тонкі смужки. Посолити і залишити на 15 хвилин.
Потім баклажани добре промити.
Обсмажити баклажани з двох сторін і викласти на паперові серветки.
Помідори очистити від шкірки і нарізати кружечками.
Бринзу натерти та додати пропущений через прес часник і зелень. Добре перемішати.
Кожну скибочку баклажана намазати сирною масою і викласти зверху кружальце помідора.
Згорнути баклажани в рулетики. Трішки скропити оливковою олією.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Тамара Игина
Sasha Emelchuk
" Куда деваются фекалии ... " ,
следующая : " Рецепт дня . Готовим рулетики из баклажанов " .