Потрібно:
Рибу випатрати та видалити голову і плавники.
Змішати олію, соєвий соус, додати приправу, сіль і перець.
Викласти рибу у застелену фольгою форму.
Змастити рибу маринадом зсередини і зовні та залишити на 15-20 хвилин.
Нарізати цибулю півкільцями. Помідор порізати часточками. Перемішати овочі разом.
Нафарширувати рибу овочами та покласти її догори черевцем на форму.
Зверху полити рибу лимонним соком та викласти зелень. Змастити майонезом.
Форму щільно накрити фольгою та запікати у розігрітій духовці 30-35 хвилин за температури 180 градусів.
Зняти фольгу і запікати ще 10 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.