Рецепт дня. Готуємо запечену скумбрію, фаршировану овочами

Рецепт дня. Готуємо запечену скумбрію, фаршировану овочами
ukr.media
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • 2 скумбрії;
  • помідор;
  • цибулина;
  • половина лимона;
  • 3 ст. ложки олії;
  • 1 ст. ложка соєвого соусу;
  • приправа для риби;
  • 1 ст. ложка майонезу;
  • зелень, сіль, перець.

Рибу випатрати та видалити голову і плавники. 

Змішати олію, соєвий соус, додати приправу, сіль і перець.

Відео дня

Викласти рибу у застелену фольгою форму.

Змастити рибу маринадом зсередини і зовні та залишити на 15-20 хвилин.

Нарізати цибулю півкільцями. Помідор порізати часточками. Перемішати овочі разом.

Нафарширувати рибу овочами та покласти її догори черевцем на форму.

Зверху полити рибу лимонним соком та викласти зелень. Змастити майонезом.

Форму щільно накрити фольгою та запікати у розігрітій духовці 30-35 хвилин за температури 180 градусів.

Зняти фольгу і запікати ще 10 хвилин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up