Потрібно:
Печериці порізати і підсмажити. Додати подрібнену цибулю та обсмажити.
Картоплю почистити й нарізати соломкою. Додати її до печериць та смажити близько 10 хвилин. Посолити і вимішати.
Філе промити та порізати кубиками. Підсмажити його на окремій сковорідці. Додати сіль, перець та перемішати.
В каструльку кинути 2 столові ложки борошна і сметани, влити молоко, вершки, все перемішати і довести до кипіння. Прокип’ятити 3-4 хвилини помішуючи.
Підготувати форму для запікання. Викласти в неї печериці з цибулею, картоплею і куряче філе.
Залити приготованим соусом та посипати зверху потертим сиром.
Запікати близько 40 хвилин при температурі 200º.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.