Інгредієнти:
Картоплю та яйця відвари. Гриби обсмаж з цибулею.
Візьми спеціальну формочку, або ж з 2-х літрової пластикової пляшки виріж форму висотою приблизно 10 см. Постав її на середину тарілки.
Виклади перший шар з половини відвареної та тертої картоплі, посоли і змасти майонезом. Потім шар з тертого огірка. Потім – з половини потертих яєць, посоли і змасти майонезом. Потім – шар грибів. Наступний шар з картоплі.
Зверху виклади шар з решти яєць, посоли і змасти майонезом. І останній шар – дрібно порізана зелень. Форму акуратно зніми.
Пір’їни цибулі підріж так, щоб їх довжина була такою ж, як висота салату. Кінчики “загостри” і обклади ними салат. Обв’яжи салат довгою цибулевою пір’їною.
Редьку очисти і наріж тонким пластинками. Для одного нарциса потрібно 6 пластинок. З моркви виріж серединку для нарциса - прямокутнички, з одного боку з хвилеподібним краєм.
Загорни прямокутник в трубочку і закріпи зубочисткою. Зайві краї зубочистки обріжте. Наклади пелюстки а в серединку поклади трубочку з моркви. Таким чином зроби квітки. Кожну квіточку нанизуй на шпажку і прикрась ними салат.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.