Складові:
Печиво подрібни за допомогою блендера або качалки. Змішай з розтопленим вершковим маслом. Добре утрамбуй на дно рознімної форми. Відправ в розігріту до 180°С духовку і випікай приблизно 10 хвилин.
Вершковий сир перемішай ложкою з цукровою пудрою, злегка збий міксером. По одному додай яйця, кожен раз акуратно перемішуючи віночком. Занадто інтенсивно перемішувати не потрібно.
Додай інші інгредієнти і перемішай до однорідності. Перелий начинку в форму з основою і запікай при 160°С близько години.
Відкрий дверцята і залиш чізкейк в духовці ще на годину. Після цього дай охолонути до кімнатної температури і переклади в холодильник.
Прикрась полуницею, шоколадом тощо.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.