Інгредієнти:
Помийте кабачки та наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см. Складіть в миску і посоліть.
Помийте картоплю. Наріжте кружальцями товщиною 3 мм. Наріжте шинку тонкими пластинками. Гриби помийте та поріжте навпіл.
Злийте сік з кабачків. Форму для запікання змастіть та вистеліть першим шаром з кабачків.
Очистіть часник. Наріжте його та викладіть на кабачки. Зробіть третій шар з шинки та грибів.
Останній шар – картопля. Посоліть і поперчіт.
Розігрійте духовку до 200 °С. Накрийте форму фольгою і випікате 20 хвилин.
Зніміть фольгу через 20 хвилин і залиште форму з картоплею в духовці ще на 20 хвилин.
Запіканку прикрасьте зеленню.