Міні-кіш на сніданок - це смачно і досить швидко. Не доведеться мати справу із замішуванням тіста, адже в основі страви - хліб. І випікається всього 15 хвилин.
Для того, щоб приготувати цю страву, вам необхідно взяти:
50 грамів порізаного бекону (чи улюбленої ковбаси)
1/4 дрібно нарізаної цибулини
1 столова ложка олії
6 кусочків хліба для тостів
2 яйці
1/2 склянки молока
1/3 склянки натертого сиру
2 столові ложки дрібно нарізаної зелені (можна замінити сухими спеціями)
Сіль та перець за смаком
Приготування:
Олію розігрійте на сковорідці та обсмажте цибулю з беконом протягом двох хвилин. З тостерного хліба необхідно вирізати кружечки (або просто обрізати тверді краї) та розкачати їх.
Формочки для випікання кексів змастіть олією та викладіть туди хліб. Його необхідно втиснути таким чином, щоб утворився "мішечок". Поставте його на 3 хвилини до духової шафи на 180 градусів (щоб хліб трохи підсмажився).
Збийте яйці з молоком, зеленню, сіллю та перцем. У кожну формочку з хлібом покладіть бекон, цибулю, натертий сир та залийте зверху 2,5 ложки яєчної суміші.
Випікайте протягом 12.-15 хвилин, щоб верх набув золотавого кольору.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.