Ніжні на смак та красиві млинці зі шпинатного тіста. Їх краще готувати зі свіжого шпинату. Колір таких млинців буде набагато яскравіший, але смаком вони нічим не відрізняються від тих, що приготовані з замороженого шпинату.
Для страви нам знадобиться:
У чашу блендера вливаємо 1 склянку молока, додаємо сіль, яйця та шпинат. Збиваємо до однорідності.
Додаємо борошно та решту молока. Ретельно вимішуємо за допомогою вінчика.
Додаємо олію (можна замінити топленим вершковим маслом) та ще раз вимішуємо.
Рівномірно розподіляємо порцію тіста на пательні. Коли млинець по каях стане золотистий кольору, перевертаємо на інший бік.
Цікаві освіжаючі нотки шпинатним млинцям додасть лимонна цедра. Також можна добавити часник та мускатний горіх.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.