Смачний і корисний сніданок: як приготувати цвітну капусту з соєвим соусом та кунжутом

Смачний і корисний сніданок: як приготувати цвітну капусту з соєвим соусом та кунжутом
  • Щоранку ти збираєшся на роботу,  навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має займати не багато часу.  
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.    

Ніжна на смак капуста подарує заряд енергії на цілий день. Страву краще готувати зі свіжої капусти. 

Для страви нам знадобиться:

  • 500 г цвітної капусти
  • 1 лимон
  • 1 головка часнику
  • пучок петрушки
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 чайна ложка кунжуту
  • сіль, чорний перець

Капусту розділити на невеликі суцвіття. Викласти на деко, видавити на неї половину часнику. Посипати кунжутом, сіллю, перцем, полити оливковою олією та соєвим соусом. Гарненько перемішати.

Запікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Варто декілька разів перемішувати, щоб рівномірно підрум’янилась. Перевірити готовність ножем – якщо легко проколюється, готова.

Додати сік лимона, роздавлений часник, сіль і перець за смаком. Гарячу капусту посипати подрібненою петрушкою.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up