Якщо набридло їсти смажені яйця, то можна приготувати омлет у духовці.
Для страви нам знадобиться:
Шинку ріжемо на тоненькі скибочки. Викладаємо на сковорідку. Смажимо, доки не утвориться золотиста скоринка.
Чистимо й ріжемо на невеликі шматочки болгарський перець. Додаємо його до шинки. Нарізаємо помідори. Збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль.
Перекладаємо шинку й перець зі сковорідки в жаростійку посудину. Додаємо помідори. Заливаємо збитою сумішшю. Рівномірно посипаємо тертим сиром.
Ставимо в духовку й запікаємо 12–15 хвилин. Перед подачею посипаємо зеленню.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.