Потрібно:
Нарізаємо батон на кубики та підсушуємо їх у духовці. Після перемелюємо в блендері в крихту.
Відокремлюємо білки від жовтків. Кладемо білки на 10 хвилин у холодильник. Потім збиваємо їх в міцну піну.
Жовтки змішуємо з водою
Натираємо сир на тертці. З’єднуємо сир з білками та перемішуємо. Додаємо в сирну масу дрібно нарізану зелень.
Формуємо із маси кульки. Кладемо їх в холодильник на 15-20 хвилин. Виймаємо кульки з холодильника й обвалюємо їх у сухарях, потім опускаємо в яєчний жовток і знову обвалюємо в сухарях.
Обсмажуємо сирні крокети в олії. Виймаємо їх та викладаємо на паперові серветки.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.