Духмяний та ситний супчик. Його готувати дуже легко і надзвичайно швидко.
Для страви потрібно:
Картоплю нарізаємо та ставим варитися. Цибулю та гриби обсмажуємо в маслі.
Потім кидаємо їх у каструлю до картоплі. Солимо і перчимо та варимо до готовності.
Зливаємо частину бульйону в окрему миску. Усі інгрідієнти у каструлі збиваємо блендером.
Знову ставимо каструлю з грибним супом-пюре на вогонь та додаємо вершки. Варимо на маленькому вогні 5 хвилин.
За бажанням можна розбавити грибний суп-пюре злитим бульйоном до бажаної консистенції.
Готовий суп-пюре залишаємо настоятися п
риблизно на 5 хвилин.Супчик смакує із чорним хлібом або сухариками.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.