Смачний та швидкий сніданок: як приготувати грибний суп-пюре

Смачний та швидкий сніданок: як приготувати грибний суп-пюре
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має займати не багато часу.  
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.    

Духмяний та ситний супчик. Його готувати дуже легко і надзвичайно швидко. 

Для страви потрібно:

  • 500 г печериць,
  • 2 картоплини,
  • 2 цибулини,
  • 40 г вершкового масла,
  • 200 мл вершків,
  • сіль, перець
  • 1,5 л води 

Картоплю нарізаємо та ставим варитися. Цибулю та гриби обсмажуємо в маслі.

Потім кидаємо їх у каструлю до картоплі. Солимо і перчимо та варимо до готовності. 

Зливаємо частину бульйону в окрему миску. Усі інгрідієнти у каструлі збиваємо блендером.

Знову ставимо каструлю з грибним супом-пюре на вогонь та додаємо вершки. Варимо на маленькому вогні 5 хвилин.

За бажанням можна розбавити грибний суп-пюре злитим бульйоном до бажаної консистенції.

Готовий суп-пюре залишаємо настоятися приблизно на 5 хвилин.

Супчик смакує із чорним хлібом або сухариками.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up