Потрібно:
Яблука помити та нарізати на 8 частин.
Пательню діаметром на 28 сантиметрів добре змастити маслом. Дно присипати 2 столовими ложками цукру. Далі викласти яблука.
Збити яйця з сіллю. Додати цукор та ваніль. Добре збити.
Додати кефір та ще раз збити.
Змішати борошно з содою та додати до яєць. Добре перемішати. Замісити тісто.
Подрібнити горіхи у блендері. Додати їх до тіста.
Залити яблука тістом.
Накрити пательню кришкою та поставити на маленький вогонь. Випікати приблизно 35-40 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Швидко і смачно: як приготувати пасту з куркою, сиром і кукурудзою
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.