Смачно і швидко: як приготувати яблучний пиріг на пательні

Смачно і швидко: як приготувати яблучний пиріг на пательні
ukr.media
  • Приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною. Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте. 

Потрібно:

  • 2 яйця;
  • 200 мл кефіру;
  • 300 г борошна
  • 1 ч. л. соди;
  • 150 г цукру;
  • 80 г вершкового масла;
  • 8 г ванільного цукру;
  • 50 г волоських горіхів;
  • сіль;
  • 3 яблука + 2 ст. л. цукру.

Яблука помити та нарізати на 8 частин. 

Пательню діаметром на 28 сантиметрів добре змастити маслом.  Дно присипати 2 столовими ложками цукру. Далі викласти яблука.

Відео дня

Збити яйця з сіллю. Додати цукор та ваніль. Добре збити.

Додати кефір та ще раз збити.

Змішати борошно з содою та додати до яєць. Добре перемішати. Замісити тісто. 

Подрібнити горіхи у блендері. Додати їх до тіста.

Залити яблука тістом.

Накрити пательню кришкою та поставити на маленький вогонь. Випікати приблизно 35-40 хвилин.

Смачного!

Читайте також: Швидко і смачно: як приготувати пасту з куркою, сиром і кукурудзою

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up