<p class="ck_editor_p"><strong>Вам знадобиться:</strong></p> <ul class="ck_editor_ul"> <li class="ck_editor_li">50 г помідорів</li> <li class="ck_editor_li">50 г огірків</li> <li class="ck_editor_li">50 г свіжого червоного перцю</li> <li class="ck_editor_li">50 г салатного листя</li> <li class="ck_editor_li">30 г стебла селери</li> <li class="ck_editor_li">80 г знежиреного або 1% сиру</li> <li class="ck_editor_li">кілька пір'їн зеленої цибулі</li> <li class="ck_editor_li">1 булочка</li> <li class="ck_editor_li">20 мл оливкової олії</li> <li class="ck_editor_li">сіль, мелений перець - за смаком</li> </ul> <p class="ck_editor_p"><strong>Як приготувати: </strong></p> <ol class="ck_editor_ol"> <li class="ck_editor_li">Огірок очистити від шкірки, перець - від насіння. Нарізати огірок, перець і помідор - великими кубиками, селеру - тонкими скибочками. Зелену цибулю дрібно нарубати.</li> <li class="ck_editor_li">Змішати нарізані овочі і зелень, салатні листя і злегка розім'ятий сир.</li> <li class="ck_editor_li">Заправити оливковою олією, посолити і поперчити.</li> <li class="ck_editor_li">Подавати салат з обсмаженою булочкою.</li> </ol>