Армреслер, який працює на ХАЕС, — найсильніший в Україні

Армреслер, який працює на ХАЕС, — найсильніший в Україні
Тут і далі фото ХАЕС
  • Олег Жох став абсолютним переможцем Чемпіонату України з армспорту на ліву руку. 

Олег Жох — заслужений майстер спорту і багаторазовий чемпіон світу з армспорту. Він сам рівнянин, але нині працює на Хмельницькій атомній електростанції. Про його спортивні здобутки розповіли на фейсбук-сторінці ХАЕС. 

Нещодавно Олег Жох підтвердив звання найсильнішого армреслера України. В селищі Воловець на Закарпатті відбувся Кубок України з армреслінгу. У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів з 22 областей України. 

Особливість Кубку України була у проведенні абсолютної вагової категорії на праву та ліву руку з призовим фондом. Численні категорії з видовищними й емоційними поєдинками тривали декілька днів поспіль. 

Відео дня

Абсолютним переможцем на ліву руку став Олег Жох. У напруженому поєдинку спортсмен здолав представника Івано-Франківщини Маркіяна Пилипіва. 

Хто такий Олег Жох

Олег Жох – десятикратний чемпіон світу та переможець багатьох міжнародних турнірів з армспорту.

Рукоборець у 2021 році здолав росіянина в румунському Бухаресті та став дев'ятиразовим чемпіоном світу. Він здобув першість лівою рукою у ваговій категорії до 80 кілограмів.

Наприкінці жовтня 2021 року спортсмен здобув золото на чемпіонаті Європи з армреслінгу. Це були його перші міжнародні змагання за минулі три роки відновлення після травмування в ДТП у 2018 році.

А восени на Чемпіонаті світу з армреслінгу він здобув почесне “золото”, обійшовши решту спортсменів.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vladimir T

    Так Олег ще до роботи на ХАЕС був переможцем.... і не одних змагань ))) Так, що це не від того, що він там працює то став переможцем...)))

keyboard_arrow_up