Бех-Романчук провалила виступ на Європейських іграх. Але має шанси на медаль

Бех-Романчук провалила виступ на Європейських іграх. Але має шанси на медаль
Фото із сторінки спортсменки в Інстаграм instagram.com/marynabekh
  • Хмельничанка не змогла показати результат в секторі стрибків у довжину.
  • Тепер вона перейшла в режим очікування.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук у складі збірної України виступає на Європейських іграх з легкої атлетики. Вони відбуваються у польському Кракові. Там наша спортсменка змагалася у двох видах - потрійний стрибок і стрибок у довжину.

Свій останній виступ хмельничанка, яка є однією з кращих у своїх дисциплінах у світі, провалила. У секторі стрибків у довжину вона тричі зробила заступ. Таким чином вона єдиною із 16 спортсменок не змогла показати результату. Вона пояснила свій виступ так:

«Завжди страшно! І це нормально, коли ви відчуваєте мандраж! Його можна контролювати та використати на свою користь. Був період коли я не відчувала нічого. І це було дуже погано, адже це була повна байдужість та відсутність мотивації, насолоди від того, що я роблю», - цитує слова Бех-Романчук видання "Трибуна"

Відео дня

Раніше Бех-Романчук без шансів для суперниць перемогла в другому дивізіоні в секторі для потрійного стрибка. Таким чином вона здобула бали в командний залік України, яка бореться за вихід в сильніший дивізіон.

Але цей успіх поки не приніс медалі для хмельничанки. Чи здобуде вона її, стане відомо за підсумками виступів спортсменок із першого дивізіону, які заплановані на сьогодні, 24 червня. 

Нагадаємо, Україна раніше була в когорті сильніших. У дивізіоні 2 вона опинилася через пропуск чемпіонату Європи у 2021 році. Тоді в нашій команді була епідемія COVID-19.

Бех-Романчук вже має престижні нагороди в поточному сезоні. Зокрема, вона мала "бронзу" на етапі Діамантової ліги.

Читайте також“Поділля” та “Агробізнес” повертаються у першу лігу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Блажко

    Все рівно, вона найкраща!
  • Надія Селезньова

    Котику тримайся,ми за тебе вболіваєм
  • Валентина Тарасюк

    Наше розуміння і підтримка Марині!Здобула багато перемог і ще перемагати ме в майбутньому.

keyboard_arrow_up