Без сенсацій: «Агробізнес» і «Поділля» продовжили свої серії

Без сенсацій: «Агробізнес» і «Поділля» продовжили свої серії
"Агробізнес" не програє з липня минулого року. Фото із сайтів "Поділля" і "Агробізнесу".
  • Команди з Хмельниччини зіграли матчу 4-го туру чемпіонату України з футболу.
  • У Волочиську вболівальники святкували перемогу.
  • У Хмельницькому прихильники «Поділля» залишилися невдоволеними грою і результатом.

Матчі «Агробізнесу» і «Поділля» відвідало 4100 глядачів. Такі дані подає ПФЛ. Більше прийшло вболівальників на стадіон «Юність» у Волочиську – 2300. Показники відвідуваності «Поділля» після рекорду в кубковому матчі поступово падають.

«Агробізнес» (Волочиськ) – ФК «Тернопіль» – 2:1

Голи: Груша (7), Скакун (72) - Кухарський (28)

Відео дня
blockquote>

 «Агробізнес» : Чернобай, Слотюк, Полторацький, Атласюк, Гагун, Думанюк, Груша, Пліс-к, Скакун, Семенець, Темнюк. На заміну виходили: Кухарук, Дубчак, Шум.

У Волочиську «Агробізнес» приймав принципового суперника. Нашу команду із «Тернополем» пов’язує не лише географічне сусідство. Чимало гравців свого часу виступали за обидва клуби.

У звітному турі сильнішим виявилися господарі. «Агробізнес» святкує четверту перемогу поспіль в чемпіонаті й лідирує в групі «А». Відкрив рахунок поки кращий бомбардир команди Віталій Груша, який влучно пробив із лінії штрафного майданчика. Гості зрівняли ще в першому таймі. Переможний гол після виходу віч-на-віч із голкіпером забив Андрій Скакун – 2:1. «Агробізнес» здобуває третю мінімальну перемогу в чотирьох матчах. Наступний матч знову стане домашнім – проти «Буковини» 9 серпня.

«Поділля» – «Скала» 0:2
Голи: 
Полюганич, 22, 82

«Поділля»: Дворник, Швець, М.Дударенко, Рижук, Степаненко, (Колесников, 58) , Чернецький, Музичук (Морговський, 75), Муляр, Джурко (Макарченко, 60), Якубов (Бабак, 65). Запасні: Шевченко, Худік, Гресь. В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

Сподівалися на позитивний результат гравці і вболівальники «Поділля». Після нічиєї у Вінниці хмельничани двічі програли. Невтішну серію для нас продовжила «Скала». Приїхавши на автобусі за годину до гри, стрияни досить спокійно обіграли господарів. Хоч ті й почали досить активно й мали декілька хороших моментів. Все змінив гол Дмитра Полюганича. Він візуально легко розібрався із захисником і без шансів для Сергій Дворника пробив голкіперу в протихід. Дещо схожим був і другий гол Полюганича наприкінці гри 0:2.

Відео каналу "Спортцентр".

«Поділля» в чотирьох матчах чемпіонату забило лише один гол (Олександр Музичук в матчі з «Прикарпаттям»). Ніяк не може відзначитися команда під керівництвом Віталія Костишина. (0:2, 0:4). Виправити ситуацію хмельничани зможуть в середу, 9 серпня. Тоді вони прийматимуть «Тернопіль».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up