Болото і сенсація: «Поділля» на жахливому полі перемагає «Балкани»

Болото і сенсація: «Поділля» на жахливому полі перемагає «Балкани»
Андрій Муляр, ФК "Поділля"(Хмельницький)

Хмельничани все-таки змогли підготувати поле до гри. Футболісти віддячили перемогою в останній домашній грі року.

Матч між «Поділлям» і «Балканами» мав відбутися в неділю, 13 листопада. Але через сильний снігопад поле стадіону в Хмельницькому підготувати до гри не вдалося. Хмельничанам могли отримати технічну поразку. Вона б стала другою в сезоні. Для «Поділля» це загрожувало б зняттям з чемпіонату. Тому було вирішено перенести гру на сьогодні, 14 листопада.

У хмельничан був час до 12:00 аби розчистити поле від снігу. Займалися цим комунальники і курсанти прикордонної академії. Сніг вони з газону забрали. Не без наслідків. Після таких робіт покриття більше нагадувало поле, яке підготували для посіву озимих. Винити у цьому можна хіба що погоду.

За таких не зовсім футбольних умов певну перевагу отримали господарі. Команда з Одещини сповідує більш атакуючий футбол. Грати у своєму стилі на такому важкому полі їм було складно. Поки футболісти «Балкан» пристосовувалися до незвичних для себе умов, «Поділля» відкрило рахунок. Вже на першій хвилині Алішер Якубов сильно пробив із меж штрафного майданчика. М’яч від перекладини залетів у ворота суперника - 1:0.

Відео дня

Протягом всього матчу команди боролися не лише із суперником, а й з важким полем. Моменти біля обох воріт виникали рідко. Найближчим до голу були гості. «Поділля» врятував голкіпер Сергій Дворник. Було це наприкінці першого тайму.

Після відпочинку «Балкани» заграли більш активно. Моменти біля воріт хмельничан виникали частіше. У більшості випадків футболістів із селища Зоря підводила точність. А коли вони влучали у ворота, на місці був все той же Сергій Дворник. Він пропустив двічі. Та гості забивали із положення поза грою.

У підсумку дещо сенсаційна перемога «Поділля» над сильними «Балканами» - 1:0. Нагадаємо, що в матчі першого кола наші програли на виїзді із рахунком 5:1. Для хмельничан ця перемога стала лише третьою в сезоні. Вона дозволила подолянам покинути останню сходинку. Поки замикає турнірку «Металург». Але все може змінитися, якщо запоріжцям зарахують технічну перемогу над «Миром». У Горностаївці так і не змогли підготувати поле до гри.

Саме проти «Металурга» хмельничани гратимуть свій наступний матч. Битва між аутсайдерами запланована 20 листопада. Наші гратимуть на виїзді. Слідкуйте за новинами команди і життям Хмельницького на vsim.ua.

Чемпіонат України з футболу. Друга ліга. 19-ий тур

СК «Поділля», 13 листопада, 12:00

«Поділля» - «Балкани» - 1:0

Гол: Якубов, 1

 
Previous Next

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Шав

    це перимога
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up