Чемпіони за день. У Хмельницькому провели турнір з вуличного футболу (ВІДЕО)

Чемпіони за день. У Хмельницькому провели турнір з вуличного футболу (ВІДЕО)
  • На турнірі «Turfmapp Весна 2017» зібралося 16 команд.
  • Чемпіона визначали у двох дивізіонах – Gold і Silver
  • Головним переможцем дещо несподівано стала команда «Раково-Сіті».

Музика, спортивний драйв і емоції супроводжували турнір «Turfmapp», який у Хмельницькому пройшов вже вдруге. Взимку він проходив у спортзалі. А вчора, 2 квітня, відбувся дебютні змагання із вуличного футболу. Протягом п’яти годин на майданчиках біля школи №10 точилася боротьба між 16 командами. На першому етапі вони були розбиті на чотири групи. Дві кращі з квартету потрапляли до дивізіону Gold і продовжували боротьбу за головний приз турніру. Інші команди змагалися за кубок у дивізіоні Silver.

​Дещо незвично для футболу усі матчі проходили в один тайм.

У головному фіналі турніру зустрілися «Раково-Сіті» і «Белфаст». Фаворитом вболівальники бачили останніх. У складі цієї команди виступали більш досвідчені, як для міського рівня, гравці. Але відкрити рахунок вдалося «Раково-Сіті». Зі штрафного відзначився кращий бомбардир турніру Андрій Дашкевич. «Белфаст» у відповідь забив після розіграшу ауту. У підсумку нічия 1:1 і назвати чемпіона мала серія післяматчевих пенальті. Фортуна тут була на боці «Раково-Сіті».

Відео дня

У фіналі дивізіону Silver фінал проходив за схожим сценарієм. Різниця лише в тому, що в основний час команди тут не забивали. «Буревісник» і «Arty-sport» сильнішого визначали у серії післяматчевих пенальті. Влучнішими були останні.

Переможцями в індивідуальних номінація стали:

  • Кращий гравець - Артем Романюк (Белфаст)
  • Кращий бомбардир - Андрій Дашкевич (Раково-Сіті) - 4 голи 
  • Кращий воротар - Ігор Сікора (Arty-sport) 

За словами організаторів, два наступні турніри «Turfmapp» вони проведуть у Києві та Львові. Після цього планують знову зібрати любителів футбол в Хмельницькому. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up