Футбол 8*8 у Хмельницькому: зірки спорту та збір для ЗСУ

Футбол 8*8 у Хмельницькому: зірки спорту та збір для ЗСУ
  • Впродовж двох днів в обласному центрі тривав благодійний футбольний турнір.
  • Вдалося зібрати 30 тисяч гривень на допомогу ЗСУ.
  • Дізнавайтеся про призерів турніру та дивіться фоторепортаж.

7-8 травня на стадіоні ДЮСШ-1 у Хмельницькому проходив благодійний футбольний турнір. Він зібрав 12 команд з міста та області. Усі вони грали у дещо незвичному форматі 8*8. Тривалість гри становила два тайми по 12 хвилин.

Серед учасників турніру було чимало відомих спортсменів. Й не лише футболістів. До прикладу Дмитро Янчук - призер олімпійських ігор з веслування. Відомий багатьом і гравець збірної України з футзалу Олександр Педяш. 

У перший ігровий день відбувся груповий етап. Команди були поділені на три квартети. По дві кращих із кожного виходили у плей-офф. До них додавалися дві кращі за показниками команди, які посіли треті місця в групах.

Відео дня

Немає опису світлини.

Другий ігровий день розпочався із 1/4 фіналу. "Епіцентр-К" та "Sushi Master" нелегко, але зуміли здолати "Lifecell" та "Zaliv" відповідно. Важче путівки у півфінал далися іншим його учасникам. "ОТГ Стара Синява" лише за хвилину до фінального свистка забила єдиний і переможний м'яч у ворота "Dark Horse". "Chado" та "SEBN UA" голами в основний час не порадували. У серії післяматчевих пенальті сильнішими були перші.

Для "ОТГ Стара Синява" сценарій чвертьфіналу повторився у півфіналі. Знову гол на останній хвилині й знову мінімальна перемога із рахунком 1:0. До чергової серії пенальті не дотягнули гравці "Chado".

Дещо несподіваним можна назвати результат іншого півфіналу. Тут фаворитом виглядав "Епіцентр-К". Він же й відкрив рахунок. Але перевагу не втримав та досить швидко пропустив чотири м'ячі від "Sushi Master".

Далі - матч за третє місце та фінал. "Бронза" дещо прогнозовано дісталася "Епіцентру-К", який був сильнішим за "Chado". А от у фінальному поєдинку інтриги було більше. Більше м'ячем володіли футболісти із "ОТГ Стара Синява". Вони ж відкрили рахунок завдяки класному удару Андрія Муляра. Цей гол визнали кращим на турнірі й дали його автору м'яч у подарунок.

"Sushi Master" відновив інтригу завдяки голу Пасічника-молодшого. Рівним рахунок був не довго. За доволі рівної гри два швидкі голи визначили долю матчу та переможця турніру 3:1 на користь "ОТГ Стара Синява". "Срібло" дісталося "Sushi Master".

Епіцентр-К - 3 місце
"Sushi Master" - 2 місце
ОТГ Стара Синява - 1 місце

Далі було нагородження учасників та призерів турніру від організаторів. Такими виступили Хмельницька міськрада, Управління молоді та спорту Хмельницької міськради, Хмельницька обласна асоціація футболу та ДЮСШ №1.

Під час нагородження було озвучено, що зібрані кошти будуть адресно спрямованні на лікування та відновлення постраждалих бійців ЗСУ. А зібрати вдалося 30 тисяч гривень.

Далі гортайте галереї та дивіться фото

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up