«Поділля» і «Агробізнес» сенсаційно програють

«Поділля» і «Агробізнес» сенсаційно програють
  • Команди з Хмельниччини були фаворитами в своїх матчах.
  • Попри це, вони зазнали синхронних поразок.
  • Для «Агробізнесу» поразка стала першою з липня минулого року.

Дев’ятий тур чемпіонату України з футболу в другій лізі хмельницькі вболівальники запам’ятають надовго. Спогади про матчі «Поділля» і «Агробізнесу» будуть не дуже приємними. Обидві команди з нашої області програли. Хоч і були фаворитами.

Арбітр із Закарпаття показав 9 жовтих і 1 червону картки.

Святкування аутсайдера в Хмельницькому

Поділля – Полісся - 0:2
Голи: Коломієць, 15, Дехтяренко, 80

«Поділля»: Шевченко, Джурко, Охрончук, Рижук, Швець, Ліповуз, Котюн, Муляр (Колесников, 84), Макарченко (Морговський, 73), Музичук, Бабак

Відео дня

«Полісся»: Школьний, Менжега, Охріменко, Жовтюк, Куделькін (Чаус, 73), Зайнчковський (Тарасенко, 62), Коломієць (Ковтун, 27), Загідулін (Олексієнко, 90+2), Дехтяренко, Малєй (Демчик, 87), Дячук

Суперником «Поділля» був явний аутсайдер чемпіонату. До звітного матчу «Полісся» не могло похвалитися ні здобутими очками, ні забитими голами. Неприємну статистику житомиряни виправили у Хмельницькому вже на 15 хвилині гри. Голкіпер гостей сильно вибив м’яч, нападник скинув сферу на Сергій Коломійця і той сильно пробив метрів з 25. Сергій Шевченко на удар зреагувати не встиг – 0:1. Наш воротар із захисниками почали сперечатися, хто винен у пропущеному голі.

«Поділля» хоч і мало моменти і більше контролювало м’яч, та до реальних загроз доходило досить рідко. Коли ж виникли реальні нагоди забити, наші футболісти були неточними.

Через сутичку матч зупинився майже на 10 хвилин.

На початку другого тайму «Полісся» залишилося в меншості. Після сутички біля штрафного майданчика господарів вилучили Олега Охріменка. При цьому він не зміг самостійно покинути поле. До «швидкої» його доставили на ношах.

Чисельною перевагою «Поділля» скористатися не змогло. Хмельничани й далі більше контролювали м’яч. Та конструктивну в їхніх атаках було досить мало. Команда лише епізодично показувала, чому вона є фаворитом пари і за рахунок чого мала б вигравати. «Полісся» відбивалося і надіялося на контратаки. Одна з них завершилася голом. Подачу з флангу на дальній стійці головою замкнув Олександр Дехтяренко – поразка 0:2.

Віде із каналу "Спортцентр" в Youtube.
Долю матчу у Волочиську вирішив єдиний гол.

Неймовірна серія без поразок завершилася

Агробізнес - Нива (Т) - 0:1

Гол: Чорномаз (30)

Агробізнес: Одольський, Дубчак (Гагун, 53), Курило, Атласюк, Слотюк, Кухарук, Груша (Юхимович, 56), Пліс, Скакун, Семенець, Темнюк

Нива: Механів, Пріхна, Мороз, Музиченко, Нагорний, Вонс, Чорномаз, Гатала (Шевченко, 59), Дорі (Понєдєльнік, 44), Головачук (Апанчук, 87), Пришнівський (Слоневський, 51)

«Агробізнес» до матчу проти тернопільської «Ниви» востаннє програвав ще в липні 2016-ого. Тоді команда з Волочиська поступилася в фіналі чемпіонату України серед аматорів. Після цього багато перемог і декілька нічиїх. Та в кожної казки є закінчення. Для «Агробізнесу» воно настало в матчі проти принципового суперника із Тернополя.

Єдиний гол в матчі було забито у першому таймі. Анатолій Чорномаз. Він замкнув подачу з кутового. Як до цього, так і після, господарі контролювали м’яч і регулярно створювали моменти. Та забити вони так і не змогли. Перша поразка в чемпіонаті.

Наступні матчі наші команди проведуть на виїзді в неділю, 3 вересня. «Поділля» поїде в Тернопіль до «Ниви», «Агробізнес» - в Білу Церкву до «Арсенал-Київщини». Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up