Халк з командою переміг «Поділля» в Хмельницькому

Халк з командою переміг «Поділля» в Хмельницькому
Ігор Худоб'як - капітан "Прикарпаття" на прізвисько Халк.
  • Футболіст із кіношним прізвиськом став головним героєм матчу «Поділля» - «Прикарпаття».
  • Хмельничани поступилися прикарпатцям у першому домашньому матчі чемпіонату.

У першому домашньому матчі «Поділля» приймало івано-франківське «Прикарпаття». Гості програли у першому турі «Агробізнесу» і приїхали до Хмельницького по-спортивному злі. Господарі після першого у своїй новітній історії очка на виїзді налаштовувалося на позитивний результат. В пам’яті футболістів і вболівальників також був матx минулого сезону. Тоді «Поділля» обіграло прикарпатців - 2:1. Головний герой сьогоднішньої гри тоді відзначився із знаком мінус. Він не забив пенальті.

Олександр Музичук відкриває рахунок в матчі.

"Поділля" - "Прикарпаття" - 1:3

Голи: Музичук, 19, Гресь, 89 (АГ) - Кузьмин, 33, Худоб'як, 45

Відео дня
blockquote>

У першій половині сценарій розвивався на користь подолян. Гості атакували й Сергій Шевченко декілька разів врятував команду від пропущеного голу. У відповідь господарі забили першим же ударом. Артем Макарченко не зовсім вдало скористався своїм моментом. Врятував ситуацію Олександр Музичук, який був першим на підбиранні і без шансів для голкіпера пробив метрів з десяти – 1:0.

Тішились хмельничани не довго. Досить швидко «Прикарпаття» відповіло голом після стандарту від Романа Кузьмина – 1:1. Коли уже всі готувалися до походу в роздягальні, забив Халк. Саме таке прізвисько має нападник і капітан «Прикарпаття» Ігор Худоб’як. Він після навісу скористався помилкою Степана Рижука і спокійно головою переправив м’яч за призначенням – 1:2. Відзначимо не зовсім надійну гру іншого захисника подолян Сергія Швеця.

Алішер Якубов часто відпрацьовував у відборі.

Після перерви «Поділля» кинулося відіграватися. Вже на першій хвилині мав забивати Алішер Якубов. Після його удару м’яч підступно вдарився об перекладину і опустився перед лінією. Далі захисники ліквідували небезпеку. Міг зрівнювати рахунок Андрій Муляр. Спочатку його удар з лінії штрафного майданчика дивом парирував голкіпер. Через хвилину наш півзахисник знову небезпечно пробивав. Неточно.

Ще один небезпечний момент мав Алішер Якубов, який сьогодні грав під №98 (раніше на його спині красувався №88). Після пожежі в захисній ланці франківців, він пробив метрів із десяти. Над поперечиною.

Ігор Худоб'як на прізвисько Халк став головним героєм матчу.

Відповідь гостей була результативною. Халк обіграв увесь захист «Поділля» і встановив рахунок 3:1. Врятувати команду від голу до останнього намагався Владислав Гресь. Саме від нього м’яч залетів у ворота. Тому автогол записали на захисника «Поділля». Хоч його авторство сміло можна записувати на Ігоря Худб’яка.

Після матчу тренер «Поділля» Аркадій Баталов визнав свою провину у поразці. Чергове нарікнув на дитячі помилки його команди в захисті. Хоча й визнав, що «Прикарпаття» перемогло заслужено.

Тренер «Прикарпаття» віддав належне «Поділлю». Сказав, що хмельничани стали сильнішими, ніж у минулому сезоні. Пояснив він також і те, чому в другому таймі його команда часто затягувала час. Він в перерві дав установку грати по результату. «Сказав хлопцям, що не потрібно забивати десять голів», - зазначив Володимир Ковалюк.

На матчу було менше глядачів, ніж на грі проти вінницької "Ниви-В".

Наступний матч «Поділля» проведе зі «Львовом» на виїзді. У Хмельницькому наша команда зіграє 5 серпня проти «Скали» зі Стрия. Слідкуйте за новинами команди і життям міста на vsim.ua.

"Поділля" не завжди вигравало верхову боротбу.
Валерій Степаненко вийшов на поле в другому таймі й був досить активним.
Андрій Муляр міг зрівняти рахунок в другому таймі. Гостей врятував голкіпер.

 

Агдрій Джурко замінив у перерві Яна Морговського.
Сергій Шевченко вперше в сезоні розпочав матч зі старту. Інший голкіпер Сергій Дворник відновлюється від травми.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up