Хмельничанка на Олімпіаді зупинилася за крок до медалі

Хмельничанка на Олімпіаді зупинилася за крок до медалі
Інна Грищун.

Інна Грищун посіла високе четверте місце. Для здобуття нагороди на олімпійських іграх хмельницькій веслувальниці не вистачило секунди. Близьким до п’єдесталу був Павло Алтухов.

Першим серед хмельничан змагався Павло Алтухов. У каное-одиночці на 1000 метрів він стартував не у повну силу. Зберігав сили на фінішний ривок. Така тактика не раз приносила результат для нашого спортсмена. Та у фіналі в Ріо йому не вдалося потрапити до трійки кращих й здобути медаль.

У підсумку з часом 4 хвилини 5 секунд він посів високе п’яте місце. Свою роль у виступі Павла Алтухова відіграли погодні умови. Він йшов по крайній, восьмій, доріжці і більше інших відчував вплив вітру. Перемогу прогнозовано здобув німець. Відзначимо також третє місце представника Молдови. Раніше він виступав за українську збірну. На фініші він випередив спортсмена з Росії.

Хмельничанка Інна Грищун в парі з Анастасією Тодоровою виступала в байдарці-двійці на 500 метрів. Українки після старту йшли поза першою п’ятіркою серед восьми учасників фіналу. На фініші дівчата прискорилися і випередили декількох суперників. Але омріяної нагороди так і не отримали. З часом 1 хвилина 35 секунд вони стали четверті. Перемогли тут угорки, які дещо несподівано випередили дует з Німеччини.

Відео дня

Наступними серед наших стартують легкоатлетки Вікторія Ткачук і Марина Бех. Готується до дебюту борчиня Аліна Махиня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:55 Наймолодшому було 20. На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року 14:55 У Хмельницькій АЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі 14:11 Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати і премії, – Держаудитслужба 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up