Хмельничанка пробігла марафон у Чехії з розгорнутим прапором України

Хмельничанка пробігла марафон у Чехії з розгорнутим прапором України
Фото з сайту Хмельницької ОВА

Жінка двічі бігла марафон та виборола 1 й 3 місця.

Мешканка міста Нетішин 41-річна Світлана Ільченко відзначилася у чеському пробігу на довгі дистанції, що відбувався в місті Брно. 

Марафон проходив у 2 етапи. 16 червня відбувся напівмарафон на дистанцію 21.0975 кілометра. Світлана Ільченко з розгорнутим українським прапором в руках на фінішній прямій перемогла серед жінок з результатом 1 година 30 хвилин 56 секунд. Хмельничанка залишила позаду спортсменок з Чехії, Словаччини, Ірландії, Франції, Японії, Великобританії, Аргентини та Південної Африки.

А 25 червня Світлана стартувала на шосе і пробігла центральними вулицями 10 кілометрів за 42 хвилини 36 секунд. Спортсменка знову посіла призове місце. Цього разу вона здобула “бронзу”. Про це повідомляють на сторінці Хмельницької обласної військової адміністрації. 

Відео дня
Фото з сайту Хмельницької ОВА

Світлана Ільченко працює начальником відділу звітності та бухгалтерського обліку Нетішинського казначейства. Це вже не перша перемога жінки в спортивних змаганнях. Про це повідомляють на сайті Самооборони Нетішина. Детальніше про легкоатлетку у відеосюжеті від Лотел СКТБ.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up