Хмельничанка завоювала “бронзу” на чемпіонаті світу з фристайлу

Хмельничанка завоювала “бронзу” на чемпіонаті світу з фристайлу
Фото зі сторінки Сергія Гамалія
  • Вона посіла 3-е місце у змаганнях з лижної акробатики. 

  • Для України — це перша в історії медаль у цьому виді програми. 

Хмельничани продовжують тішити здобутками на спортивній арені. Нещодавно стрибунка Марина Бех-Романчук принесла 3-е місце на турнірі у Франції, а тепер знову почесна “бронза”. Цього разу від хмельничанки Ольга Полюк. В складі команди на чемпіонаті світу з фристайлу вона принесла чергову медаль Україні. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій

Чемпіонат світу з фристайлу проходив у грузинському місті Бакуріані. У змаганнях з лижної акробатики  на 3 сходинку п’єдесталу зійшли п’ятеро спортсменів:

  • Відео дня
    /li>

— Для України — це перша в історії медаль у цьому виді програми. Слава Україні! Героям Слава! – лунало під час церемонії нагородження команди! — наголосив Сергій Гамалій. 

Додамо, що Ольга Полюк народилася 15 вересня 1987. Це українська спортсменка з фристайлу. Вона почала займатися спортивною гімнастикою у 5 років. Успішно виступала на змаганнях Всеукраїнського рівня за рідну Хмельниччину. Нині — член збірної України на зимових Олімпійських іграх 2010 і 2014 років. Майстер спорту України міжнародного класу.

Нагадаємо, стрибунка Бех-Романчук через травму достроково закінчила зимовий сезон. Вона пропустить чемпіонат Європи в приміщенні. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Регина Скоропадска

    Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. — Великие часто сталкивались с жестоки

keyboard_arrow_up