Хмельницькі шаблісти взяли золото на чемпіонаті України

Хмельницькі шаблісти взяли золото на чемпіонаті України
У Чемпіонаті України з фехтування хмельничани здобули золото, а хмельничанки - срібло.

У фінал вийшли збірні команди Миколаївської та Хмельницької областей, а за бронзу боролися одесити і кияни. Якщо в чоловічій шаблі і золотий та бронзові матчі закінчилися з рахунком 45:35, тобто з явною перевагою переможців - хмельничан і киян, то в жіночій шаблі боротьба була серйозною.

У фінальному поєдинку лідерство захопили миколаївки і вже в четвертому бою були попереду на 8 ударів. Але хмельничанки так просто перемогу віддавати не збиралися і до дев'ятих фінальній сутичці не просто наздогнали суперниць , а й були попереду на 2 удари - 40:38.

Тепер результат всієї зустрічі вирішував бій між Галиною Пундик та Ольгою Харлан , який закінчився з рахунком 45:44 на користь Харлан і, відповідно перемогою збірної Миколаївської області, повідомляє Національна федерація фехтування України.

Відео дня
> Долю бронзової нагороди так само вирішив лише один удар. Саме цей удар і завдали одеситки киянкам і з рахунком 45:44 здобули перемогу в поєдинку за бронзу.

У індивідуальних зустрічах представниці нетішина Ольга Жовнір та Галина Пундик здобули бронзові медалі. 

Жовнір у півфіналі поступилася лідерці українського рейтингу миколаївській шаблістці Ользі Харлан ( 15:7 ). Галина Пундикпрограла киянці Олені Вороніній з рахунком 11:15.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up