Хмельницький “Сокіл” зіграє з іспанською “Барселоною”

Хмельницький “Сокіл” зіграє з іспанською “Барселоною”
Фото СК "Сокіл".
  • Друга команда іспанського гранда стане суперником хмельничан.
  • Команди зустрінутся на міжнародному футзальному турнірі в Польщі.

Наприкінці серпня цього року футзальний клуб “Сокіл” вирушить до Польщі. Там хмельничани другий рік поспіль гратимуть на турнірі Futsal Masters. Сьогодні, 19 червня, визначилися суперники “Сокола” на груповому етапі.

Всього на турнірі зіграє 8 команд. Вони будуть поділені на дві групи. “Сокіл” потрапив до квартету “А”. Суперником хмельничан стане іспанська “Барселона” (друга команда каталонців), данський “Копенгаген” і польський “KS Acana Orzeł”. У іншій групі зіграє ще один український клуб - франківський “Ураган”. Його суперниками стануть польський “Пяст”, киргизька “Альга” і французький “KB United”.

Нагадаємо, минулого року "Сокіл" уже виступав на даному турнірі і посів п'яте місце. Хмельничани двічі виграли і стільки ж програли.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up