“Хочемо догравати чемпіонат. Наше місце нас не влаштовує”, - президент “Поділля”

“Хочемо догравати чемпіонат. Наше місце нас не влаштовує”, - президент “Поділля”
  • Футболісти “Поділля” повертаються до тренувань.
  • Керівництво клубу хоче, аби чемпіонат відновився.
  • Євген Бейдерман розповів “ВСІМ” чому чемпіонат можуть не дограти і кому це вигідно.

Весняна частина сезону в другій футбольній лізі України не встигла відновитися через карантин. Матчів третього кола хмельницьке “Поділля” та вболівальники команди чекали, як ніколи. Адже до перерви "подоляни" показували хорошу гру та доволі непогані результати. 

Поки цей сезон є найуспішнішим в новітній історії “Поділля”. Команда в турнірній таблиці групи “А” йде не в групі аутсайдерів, як в попередні сезони, а зберігає теоретичні шанси на потрапляння в призову трійку. А з нею і право на підвищення в класі. Хоч відставання від третього місця 7 очок, але д10 матчів могло вистачити для того, щоб його відіграти.

Та, схоже, зробити це не вдасться. Цілком ймовірно, що сезон в другій лізі не відновиться. Про це повідомив журналіст Ігор Бурбас. Він написав, що друга ліга дограватися не буде, а в першій гратимуть лише ті, хто претендує на підвищення в класі.

Відео дня

Вважає, що друга ліга не поновиться і президент “Поділля” Євген Бейдерман. Хоч він виступає за те, що чемпіонат має бути дограний. Про це та інше він розповів журналісту vsim.ua.

Чи повертається команда до тренувань?

 - Ми дуже засумували за футболом. Гравець не може сидіти без офіційних ігор, тренувального процесу. Інакше вони перестануть бути футболістами. Тому команда відсьогодні приступає до тренувань. Всі гравці на місці, кадрових втрат поки у нас немає. Цей тиждень будемо входити в тренувальний режим. Проведемо тестування для футболістів. Будемо займатися на “Поділлі”, “Локомотиві”, ДЮСШ.

Чи потрібно догравати чемпіонат на Вашу думку?

 - Все залежить від того, на якому місці команда. В нашому випадку ми однозначно хочемо догравати чемпіонат. Якби ми були на першому чи другому місці, то, напевно, ми б не хотіли відновлення. Така позиція команд, які зараз на перших місцях. Наше місце нас не влаштовує. А чи правильно відновлювати чемпіонат чи ні, то я не вірусолог. 

Ваш прогноз - чи буде відновлено чемпіонат.

 - Ми за те, щоб грати. Але є багато питань. От у футболіста “Миная” знайшли коронавірус. Чернівці ще закриті. А як нам з “Буковиною” грати? Тому думаю через такі питання все зводиться до нуля і я думаю, що друга ліга дограватися не буде.

Чи отримували гравці “Поділля” зарплату під час карантину? 

 - Частину карантину гравці були у відпустках. Але зарплату вони отримували згідно із контрактом.

Додамо, що в разі відновлення чемпіонату матчі будуть проходити без вболівальників. Про це раніше заявив президент ПФЛ Сергій Макаров.

- На стадіони допускатиметься обмежене коло людей. По суті, це будуть тільки ті, без кого неможливе проведення матчу - футболісти, тренери, офіційні особи, співробітники стадіону та супутніх служб, журналісти.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up