Коли 4:0 - мало. “Поділля” рознесло “пивоварів” (ВІДЕО)

Коли 4:0 - мало. “Поділля” рознесло “пивоварів” (ВІДЕО)
Тут і далі фото із офіційної сторінки ФК "Поділля" у Фейсбук (facebook.com/fcpodillya)
  • Хмельничани дуже впевнено обіграли “Оболонь-2”.
  • Навіть рахунок 4:0 не повністю демонструє те, що відбувалося на полі.
  • Але далі “Поділлю” буде важче.

“Поділля” вперше у 2021 році зіграло у Хмельницькому. Суперником була “Оболонь-2”. У першому колі хмельничани на виїзді не змогли обіграти “пивоварів” (0:0). Тому певні побоювання за результат були. Хоч команди знаходять в різних частинах турнірної таблиці. “Поділля” серед лідерів, а “Оболонь-2” серед аутсайдерів.

Але всі побоювання розвіялися в перші хвилини матчу. Господарі заволоділи ініціативою й не віддали її ні на мить. Моменти біля воріт гостей виникали регулярно. Могло здатися, що “Поділля” грало в більшості, настільки безпорадно виглядав суперник на фоні більш швидких хмельничан, які ще й технічно були сильніші та й командна гра у них була на значно вищому рівні.

У попередніх двох матчах суперники "Поділля" догравали в меншості через вилучення. Сьогодні гра була більш коректна - всього одне попередження.

Відкрити рахунок міг Пріхна. Але після класного проходу та пасу Каверіна він із шести метрів влучив у перекладину. Далі дива реакції продемонстрував голкіпер гостей, який парирував два поспіль забійні удари Костенка та Карпенка. Останній все ж забив у цій же атаці. Вони із Савошком ніби манекенів обіграли захисників й нападнику “Поділля” потрібно було реалізувати вихід віч-на-віч з голкіпером. Що він й зробив - 1:0.

Відео дня

Ще десять хвилин й рахунок став уже 2:0. Костенко класно віддав на Карпенка в центр штрафної. Той доволі легко обіграв захисника і пробив з лівої у нижній кут. Без шансів для голкіпера.

Перед перервою рахунок став розгромним - 3:0. Все ж зміг забити Пріхна, до якого м'яч дістався після прострілу з флангу і скидки від героя матчу Карпенка. На рахунку останнього два голи та результативна передача. І це він зробив лише за 40 хвилин.

Ігор Карпенко - ;18. На рахунку нападника два голи та результативна передача.

Після перерви малюнок гри не змінився. Гості взагалі не турбували володінь Чуваєва й взагалі досить рідко переходили на половину хмельничан. А “подоляни” продовжували створювати момент за моментом. Але м’яч вперто не залітав у сітку. За другу половину це вдалося зробити лише раз. Це забутий суперником Салбак після подачу Каверіна з кутового розстріляв ворота із шести метрів - 4:0.

Навіть після замін у складі обох команд нічого не змінилося. Хмельничани буквально розривали суперника. Але забити ніяк не могли. Хоча шансів на цього було більш ніж достатньо. Загалом у 2021 році "Поділля" виграли усі три матчі із різницею м'ячів 12:1 (пропустили лише від львівських "Карпат"). Переможна серія хмельничан складає вже 6 матчів. А безпрограшна - весь чемпіонат. - 14 матчів.

Поділля - Оболонь-2 - 4:0

  • 1:0 - Ігор Карпенко, 9,
  • 2:0 - Ігор Карпенко, 19,
  • 3:0 - Дмитро Пріхна, 40,
  • 4:0 - Фаді Салбак, 70.

Ну а далі хмельничанам навряд чи буде так легко. Хоч команда демонструє чудову гру й показує результат, наступні суперники будуть явно сильніші від “пивоварів”. Уже в наступну середу буде гра на виїзді проти одного з головних конкурентів - “Діназа”, Йде слідом за хмельничанами в таблиці. Цій команді вдалося забити майже половину від усіх голів у ворота “Поділля” - 3 із 7. 

Також у квітні “Поділля” зіграє із поточним лідером групи “А” другої ліги “Ужгородом”. До та після цього будуть непрості зустрічі з “Буковиною” та вінницькою “Нивою”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sasha Emelchuk

    Задужо голосно музика !
    Вітаю подолян з перемогою !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up