Красивий гол Хамдамова не врятував “Сокіл” від розгрому

Красивий гол Хамдамова не врятував “Сокіл” від розгрому
Фото із сайту СК Сокіл
  • Хмельничани зіграли проти лідера футзальної Екстра-ліги.
  • В столиці “Сокіл” програв 1:7 місцевому “ХІТу”.
  • Гол капітана гостей став окрасою матчу.

Неприємна для хмельницьких вболівальників серія хмельницького “Сокола”. Футзальна команда зазнала третьої поспіль поразки в чемпіонаті Екстра-ліги. Черговим суперником “соколят” був київський “ХІТ”, який є поточним лідером сезону.

Матч в столиці пройшов сьогодні, 13 січня. Розпочався він неприємно для гостей. Вже через 4 хвилини вони програвали 2:0. Надію команді та вболівальника подарував Андрій Хамдамов. Після розіграшу ауту він красиво пробив з льоту точно у ворота.

Після голу капітана прекрасні шанси мали його партнери. Дмитро Сорока не реалізував вихід віч-на-віч, Артур Подлюк влучив у перекладину метрів з шести, а Владислав Первєєв з такої ж відстані не поцілив у пусті ворота.

Відео дня

У відповідь кияни заграли більш активно і більше не давали супернику таких шансів. А самі надали хмельничанам майстер-клас із реалізації моментів. “ХІТ” довів рахунок до 7:1 і записав до свого активу чергову перемогу.

На черзі у “Сокола” два домашні матчі. 19 січня - в Кубку України проти харківської “Viva Cup”. 26 січня в чемпіонаті проти львівської “Енергії”. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up