«Не заслуговували поразки» - тренер «Поділля» про дербі

«Не заслуговували поразки» - тренер «Поділля» про дербі
Віталій Костишин. Фото і відео прес-служб Ниви-В і Поділля.
  • В День Хмельницького «Поділля» грало у Вінниці.
  • Наші поступилися з рахунком 1:0.
  • Що кажуть про матч тренери «Ниви-В» і «Поділля».

В неділю, 24 вересня, «Поділля» на виїзді протистояло вінницькій «Ниві-В». У першому турі чемпіонату хмельничани змогли вперше не програти на виїзді саме з цим суперником. Повторити позитивний результат наші хлопці не змогли – поразка 0:1. Єдиний гол господарі забили після розіграшу кутового. Подачу з флангу головою замкнув Ігор Маляренко, якого у воротарському забули захисники. Ця поразка стала восьмою для «Поділля» в чемпіонаті.

«Нива-В» – «Поділля» 1:0
Гол: Маляренко, 29

«Нива-В»: Бабійчук, Хохлов (Темирівський, 90), Дугієнко, Маляренко (Борячук, 90), Разуваєв, Осадчий (Попов, 89), Овчар (Браславський, 46), Гудак, Нгаха (Яськов, 90+3), Андрєєв. Дмитренко. Запасні: Кліщук, Карвацький. Головний тренер: Денис Колчин

Відео дня

«Поділля»: Дворник, Бельчич (Маховка, 90+4), Рижук, Гресь, Степаненко, Ліповуз (Муляр, 77), Ватав, Котюн (Колесников, 90+5), Джурко (Морговський, 82), Макарченко, Бабак. Запасні: Шевченко, Дударенко, Худік. В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

Попередження: Гудак, 28, Овчар, 43 – Ватав, 27

Вилучення: Ватав, 86 (друге попередження)

Різні враження тренерів

Віталій Костишин, в.о. головного тренера «Поділля».

 - Гра складалася для нас спокійно, позиційно добре грали і перекривали все біля наших воріт, а у епізоді з пропущеним м’ячем просто загубили своїх гравців. Після цього голу трохи знітилися, але згодом вирівняли гру. Після перерви почали створювати тиск на ворота суперника, давили і перегравали «Ниву-В», але через вимушену зупинку матчу втратили цей наступальний темп. Думаю, якби не ця зупинка, то ми би зрівняли рахунок. Після вилучення нам вже було важко. Якщо говорити про якість гри, до кінця не задоволений футболом у виконанні моєї команди. Моментами щось виходило, але завжди хочеться більшого. Грали ми непогано і не заслуговували поразки, але десь недопрацювали.

Денис Колчин, головний тренер «Ниви-В».

 - Дуже хороша гра. Мені сподобалося, як діяли наші хлопці. Надійно і компактно працювали в обороні. Накривали суперника на чужій половині поля. В принципі, не дали нашому супернику проявити себе з кращої сторони. Вважаю, що перемога нашої команди цілком заслужена. Але, в першу чергу, присвячую цю перемогу тренеру, який працював до мене, Володимиру Горілому. По великому рахунку, команду створював він, - зазначив головний тренер «Нива-В» Денис Колчин.

Матч "Нива-В" - "Поділля" призупиняли. Причиною стала поведінка фанатів господарів. Дим від використаної ними піротехніки заполонив стадіон. Проводти матч в таких умовах було неможливо.

Наступний матч "Поділля" зіграє вдома проти "Скали" в суботу, 30 вересня. Матч розпочнеться о 16:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up