Непростий суперник: з ким зіграє хмельницьке «Поділля»

Непростий суперник: з ким зіграє хмельницьке «Поділля»
"Полісся" святкує перший і поки останній гол в чемпіонаті. Фото із сайту клубу.
  • Матч 3-ого туру хмельничани проведуть проти житомирського «Полісся».
  • Усі основні гравці суперника минулого сезону виступали в інших клубах.
  • Є чимало досвідчених футболістів. Хто вони і де грали, читайте далі.

В суботу, 4 серпня, хмельницьке «Поділля» зіграє і Новограді-Волинському. Саме там свої матчі проводить житомирське «Полісся». Майбутній суперник хмельничан має в активі 4 очка. У першому турі команда розписала нічию із ФК «Черкащина Академія» (0:0). У минулому перемогла на виїзді рівненський «Верес» (1:0). У «Поділля» перемога над тим же «Вересом» (1:0) і поразка від ужгородського «Миная» (0:2). 

За два матчі чемпіонату «Полісся» поки не спромоглося забити з гри. Єдиний гол – з пенальті. Ще один 11-метровий житомиряни не реалізували (проти «Черкащина Академія». Також команда ще не пропускала. "Полісся" ділить 1-4 місця, а "Поділля" - 5-7 в групі "А" другої ліги чемпіонату України з футболу.

Перед грою з "Вересом". Фото ФК "Полісся".

Склад суперника «Поділля»

У кожному із двох матчів чемпіонату головний тренер «Полісся» Олександр Призетко виставляв інший змінював склад. Тому ми представимо вам десятку тих, хто провів на полі найбільше ігрового часу. За виключенням Ігоря Поручинського, який був вилучений у минулому турі і проти «Поділля» на поле не вийде.

Відео дня

Олег Мозіль  - 22-річний голкіпер відіграв перші матчі сезону. Не пропускав. У попередніх сезонах він виступав за «Буковину» (15 матчів у першій лізі) і «Львів» (7 матчів у другій лізі). Загалом за 22 матчі він пропустив 25 голів. У поточному чемпіонаті обидві гри відстояв «сухо».

Павло Іванов – досвідчений 33-річний захисник минулий сезон відіграв 27 матчів за «Полтаву», яка за підсумками сезону піднялася в класі до Прем’єр-ліги, але припинила своє існування.  Також він виступав за «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), «Суми» і донецький «Олімпік», «Буковина» (Чернівці), «Оболонь» (Київ), «Говерла» (Ужгород), «Єдність» (Плиски), «Красилів-Оболонь», «Нафком-Академія» (Бровари), «МТЗ-РІПО» і «Білшина» (обидва Білорусь) та «Дніпро».

Ігор Чередніченко – ще один досвідчений 33-річний захисник. Минулого сезону відіграв 28 матчів за «Металіст-1925» (Харків), якому допоміг вийти у першу лігу. Також виступав за «Металіст» (Харків), «Олександрію», «Зірку» (Кропиницький), «Гірник» (Кривий Ріг), «Торпедо-Бєлаз» (Білорусь) і «Геліос» (Харків).

Ілля Ходуля – 29-річний захисник минулий сезон провів у «Кремені» (Кременчук), за який відіграв 27 матчів і забив 2 голи. За підсумками чемпіонату команда вилетіла із першої ліги. Виступав за «Металург-2» (Запоріжжя), «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), «Олімпік» (Донецьк), «Сталь» (Кам’янське), «Гірник» (Кривий Ріг), «Інгулець» (Петрове), «Ністру» (Молдова), та «Дніпро (Білорусь).

Сергій Суханов – 23-річний півзахисник минулого сезону провів 26 матчів за «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). Клуб припинив своє існування. Є вихованцем київського «Динамо» і «Княжа» (Щасливе).

Артем Недоля – 24-річний півзахисник минулого сезону зіграв 18 матчів за уже згадану першолігову «Полтаву». Також виступав за «Севастопіль» і донецький «Олімпік».

Дмитро Баранов – 23-річний півзахисник є вихованцем стрийської «Скали», де і розпочав професійну кар’єру. Минулого сезону відіграв в другій лізі за «Скалу» 21 матч і забив 1 гол.

Євгеній Немтінов – 22-річний півзахисник минулого сезону забив 6 голів у 20 матчах за «Буковину (Чернівці). Також виступав за «Динамо-2» (Київ), «Ністру» (Молдова), «Іллічівець» (Маріуполь), «Інгулець» (Петрове).

Ігор Богач – 22-річний півзахисник є вихованцем львівських «Карпат». Минулого сезону виходив на поле в трьох матчах Прем’єр-ліги. Переважно грав у чемпіонаті U-21 – 15 поєдинків. Раніше виступав за різні вікові команди львівського клубу.

Віталій Сокуренко – 27-річний півзахисник є вихованцем київського «Динамо». Минулий сезон провів у «Полтаві» - 19 матчів, 1 гол. Також виступав за «Оболонь-Бровар» (Київ) та «Зірку» (Кропивницький).

Сергій Молочко – 24-річний нападник минулого сезону забив 11 голів в 32 матчах за «Енергію» (Нова Каховка). Яка виступала в групі «Б» другої ліги. У цьому клубі він провів два сезони на професійному рівні. Раніше виступав серед аматорів.

В чому перевага «Поділля» і де дивитися гру

Як бачимо, склад суперника досить таки солідний за мірками другої ліги. Хоча навряд чи команда показала те, на що здатна. Адже усі згадані нами футболісти минулого сезону виступали за інші клуби. То ж саме краща взаємодія «Поділля» може стати вирішальною в матчі. На противагу молодим хмельничанам – більш досвідчені гравці. Середній вік футболістів «Полісся», які виходили на поле в поточному чемпіонаті – 25,6 років (найвищий показник в групі «А»). У «Поділля» - 22,8 років.

У  минулому сезоні «Поділля» двічі програло «Поліссю» вдома (0:2 і 2:3). На виїзді хмельничани зуміли здобути нічию (0:0). Але чи варто звертати увагу на історію протистоянь, якщо проти «Поділля» вийде зовсім інша команда? Навряд. І це додає додаткової інтриги в матчі. А покажуть його в прямій трансляції на місцевому телеканалі СК-1. Початок – 17:00.

Також проонуємо вам переглянути відеоогляди попередніх матчів "Полісся" в чемпіонаті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up