Неймовірний фінал: визначився новий чемпіон Хмельниччини з футболу

Неймовірний фінал: визначився новий чемпіон Хмельниччини з футболу
Фото - Хмельницький Футбол - HmelBall
  • До останнього туру головним претендентом залишався Колос із Полонного.
  • Його сенсаційна поразка та важка перемога теофіпольської Іскри визначили нового чемпіона області.

За чемпіонство у першості Хмельниччини з футболу від першого туру боролися дві команди - Іскра (Теофіполь) та Колос (Полонне). Останні ставали кращими в області минулоріч, вигравши титул саме в колективу з Теофіполя в заключному тур.

Іскра прагнула реваншу за прикру поразку. У першому ж турі нового сезону вона вдома обіграла Колос. Далі команди почергово перемагали інших суперників. Здавалося, вирішальним мав стати матч в Полонному, з якого розпочиналося друге коло. Тоді господарі в компенсований час вирвали перемогу (2:1) і практично забезпечили собі чемпіонство. Не вірилося, що хтось зможе відібрати очки в Колоса. Й він обходив конкурента за рахунок значно кращої різниці м'ячів.

Надалі шанси Колоса виросли ще більше. Іскра несподівано втратила очки, зігравши внічию з Антонінами (1:1). Завершення чемпіонату, здавалося б, буде позбавленим інтриги. Але все змінили ті ж Антоніни. В останньому турі, який відбувся сьогодні, 5 листопада, вони сенсаційно обіграли Колос (2:1).

Відео дня

У паралельному матчі тривалий час Іскра ніяк не могла відзначитися у воротах Случа з Красилова. Лише на 89-ій хвилині Влад Осацький зумів відкрити рахунок і принести перемогу теофіпольцям (1:0). А з нею й омріяний титул чемпіона.

На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та трава

Третій комплект нагород дістався Антонінам (перший подібний успіх в історії команди). Перед початком сезону третє місце віддавали Случу. Але він у принциповому протистоянні віддав комплект нагород географічним сусідам із колишнього красилівського району.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст

Додамо, що Колос із Полонного зараз є однією із найсильніших аматорських команд України. Команда лідирує в чемпіонаті. Вони йдуть першими у групі 1 аматорського чемпіонату країни. Це їм вдається завдяки солідному підсиленню гравцями з інших регіонів, які мають досвід виступів на професіональному рівні. 

Є такі гравці й в складі Іскри. Цей колектив буде єдиним представником Хмельниччини у цьогорічному розіграші Кубку України з футболу серед аматорів.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та трава

 

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ірина Озябла

    Молодці, успіхів, миру та постійних перемог....
  • Іван Семенишин

    Дімон вітаю
  • Сергій Черемісов

    Вітаю))
  • Борис Большинсков

    До сраки футбол . Війна на дворі!!!

keyboard_arrow_up