Нове штучне футбольне поле у Хмельницькому: хто, де і за скільки збудує

Нове штучне футбольне поле у Хмельницькому: хто, де і за скільки збудує
  • Велике поле для футболу зі штучним покриттям є лише біля пивзаводу.
  • Ще одне планують збудувати на території прикордонної академії.
  • Скільки витратять і хто візьметься за будівництво?

Міні-футбольних майданчиків зі штучним покриттям у Хмельницькому чимало. А от із аналогічними полями великого розміру справи гірші. Таке є лише у розпорядженні ДЮСШ №1, що поряд із пивзаводом. Його облаштували ще в 2009-ому. Ще одне поле має з’явитися з паузою в 10 років - у 2019-ому.

Футбольне поле зі штучним покриттям мають облаштувати на території прикордонної академії. З’явиться воно на місці старого. Воно має трав’яний покрив. Реконструкція обійдеться в 5,6 мільйона гривень. Про це йдеться у системі Prozorro. За інформацією міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, 1,5 мільйона витрат на будівництво буде покрито за рахунок міського бюджету.

Розмір поля має бути 91 м. на 46 м. Згідно із тендерної документації, воно має бути огороджене парканом з металевої сітки. Усі роботи над облаштування футбольного поля з штучним покриттям мають бути завершені до 31 грудня 2019 року.

Відео дня

Взятися за роботу захотіли дві фірми - ТОВ “Аріанда-Полісся” і ПП “Спорт-Прогрес”. Меншу на 53 тисячі гривень ціну запропонували останні (5 623 199 грн). Саме їх оголосили переможцем аукціону. Замовник має перевірити усю документацію виконавця й після цього заключити договір.

ПП “Спорт-Прогрес” було зареєстровано у Хмельницькому в серпні 2016 року. Керівником підприємства є Володимир Сампір з села Онишківці Шепетівського району. “Спорт-Прогрес” уже не вперше буде займатися будівництвом спортмайданчиків у місті. До прикладу, підприємство облаштувало два міні-футбольні майданчики біля пивзаводу за 3,7 мільйона гривень.

Штучне поле в прикордонній академії не буде загальнодоступним для хмельничан. В першу чергу його використовуватимуть в навчальних цілях військові. Коли воно буде не зайнятим, тут можуть проводитися різноманітні міські чи обласні змагання. Про це vsim.ua повідомили в НАДПСУ. Про можливість оренди майданчика в приватних цілях поки не говорять. Дане питання вирішуватиметься пізніше. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up