Перемога “Сокола” та нічия “Поділля”: дивіться огляди матчів

Перемога “Сокола” та нічия “Поділля”: дивіться огляди матчів
Фото - пресслужба Поділля
  • Хмельницькі команди зіграли чергові матчі в чемпіонатах України.

“Сокіл” та “Поділля” свої матчі провели в один день - в п’ятницю, 10 листопада. Обидві хмельницькі команди грали на виїзді. “Сокіл” у Києві проти “SkyUp Futsal”, а “Поділля” в Тернополі проти “Ниви”.

Матч “Поділля” мав розпочатися о 13:15. Але через тривогу стартовий свисток прозвучав лише о 14:45. А перед цим голкіпер “Ниви” Максим Механів освідчився своїй коханій. Вона сказала “Так”.

Фото із сторінки Нива (Тернопіль) у Фейсбук

Механів зіграв надійно і не пропустив. Більше роботи в нього було у першому таймі. А от в другому часто рятував свою команду Непогодов. У підсумку 0:0. Команди мають по 16 очок та 7-8 місця в турнірній таблиці. Далі на хмельничан очікує матч проти львівських “Карпат”. Він запланований у Хмельницькому на 18 листопада.

Відео дня

Для “Сокола” поточний сезон точно стане одним з найкращих за останні роки. Навіть попри те, що лише розпочалося друге коло регулярного чемпіонату. Але давно вже хмельницька команда та не тішила вболівальників позитивними результатами: 5 перемог, по 2 нічиї та поразки. І поточне третє місце в футзальній Екстра-лізі.

Свою чергову перемогу “Сокіл” здобув в грі проти дебютанта Екстра-ліги. Хоч у своєму складі він має чимало гравців, які тут вже грали й мають за плечима матчі за національну збірну України. 

Ключову перевагу “Сокіл” здобув за перші 9 хвилин матчу, коли вів в рахунку вже 3:0. Відзначилися Первєєв, Токар та голкіпер Шевченко. Перший із них закріпив перевагу хмельничан на останніх хвилинах гри - перемога 4:2. Продовжити серію перемог “Сокіл” зможе 18 листопада, коли прийматиме одного із аутсайдерів чемпіонату львівський “in.IT”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up