Перша футбольна ліга: чемпіон Хмельниччини програє і вилітає

Перша футбольна ліга: чемпіон Хмельниччини програє і вилітає
"Полонь" чемпіоном уже не стане. А от її суперник по минулорічному фіналу може вибороти титул.
  • «Полонь» зазнала другої розгромної поразки у фінальному етапі.
  • У четвірці кращих команд сезону залишилося одне вакантне місце.
  • У Прем’єр-лізі «Агробізнес-2» став ближчим до чемпіонства.

У першій лізі Хмельниччини з футболу буде новий чемпіон. «Полонь», яка тріумфувала минулого року, новий сезон провалила. Команда з великими проблемами вийшла у фінальний етап. На цьому серія невдач не завершилася і полончани двічі програли з рахунком 1:4. Останньою і вирішальної стала поразка вдома від «Ружичної».Хмельничани в останньому турі в матчі з «Перлиною Поділля» розіграють 1-2 місця у своїй групі.

У іншій групі місце в квартеті найкращих команд забезпечила «Евеліна». У звітному турі вона вдома вистояла проти міцного «Променя» - 1:1. Команда з Чорного Острова наступного тижня прийматиме «Оболонь». В цьому матчі вирішиться власник останньої путівки. Гостям потрібно лише перемагати. «Промінь» може влаштувати і нічия.

Турнірне становище після 2-ого туру фінального етапу:

Відео дня

Група 1

  1. Евеліна – 4 очка (2 матчі) – різниця м’ячів – 3:2
  2. Промінь – 1 очко (1 матч) – різниця м’ячів – 1:1
  3. Оболонь – 0 очок (1 матч) - різниця м’ячів – 1:2

Група 2

  1. Перлина Поділля – 3 очка (1 матч) - різниця м’ячів – 4:1
  2. Ружична – 3 очка (1 матч) – різниця м’ячів – 4:1
  3. Полонь – 0 очок (2 матчі) – різниця м’ячів – 2:8

У Прем’єр-лізі відбулися три матчі. Найбільшою несподіванкою стала виїзна поразка «Хмельницького» в Дунаївцях – 1:0. Втрата очок значно знизила шанси головного переслідувачі «Агробізнесу-2» на титул чемпіона. У інших матчах «Случ» в Старокостянтинові розгромив «Фортецю» (5:1), а Нетішин в «північному дербі» переміг Славуту (1:0).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up