«Поділля» - «Металург»: казка із жахливим закінченням

«Поділля» - «Металург»: казка із жахливим закінченням

Не матч, а драма. Програємо по грі, потім рятуємося і... шок. Суперник виглядав сильнішим за «Поділля». Але наші хлопці боролися і майже створили чудо. А далі було те, що хочеться просто забути.

Шеститисячна армія вболівальників стала свідком справжньої футбольної драми. До Хмельницького в гості приїхав колись славний запорізький «Металург». У перших двох турах команда лише програвала. Як не прикро, але ця серія перервалася саме у матчі проти «Поділля».

Тайм перший

Віталій Балицький не змінює основний склад вже третю гру поспіль. На поле з перших хвилин вийшли ті, хто вигравав у дебютному матчі і програвав «Балканам». Ставка на перевірених гравців не зіграла. Як сказав вже після гри тренер, хлопці просто не виконали настанову. Хоча й боролися.

Відео дня

У першому таймі жодній з команд забити не вдалося. У «Поділля» непогані моменти були у Віталія Костишина і Алішера Якубова. Після удару першого метрів з п’яти «Металург» врятував голкіпер. В іншому випадку м’яч пролетів повз дальню стійку. Якубов пробивав з меж штрафного майданчика.

Запоріжці відповідали більш гостро. Вони декілька разів ловили подолян на контратаках. Після одного з ударів від голу врятувала стійка. Інші свої можливості гості завершували більш неточно. Як і декілька поспіль ударів на 36 хвилині, коли у штрафній «Поділля» було ой як гаряче. Наші відбилися.

Момент шоку

Другий тайм проходив за схожим сценарієм. Декілька моментів у хмельничан і більш гострі і частіші у запоріжців. В одному з них «Поділля» знову врятувала стійка воріт. Сталося це за дві хвилини перед голом.

На 71-ій хвилині біля воріт «Поділля» призначили небезпечний штрафний. «Десятка» гостей Артур Каськов пробив сильно і точно. Шансів потягнути м’яч в голкіпера було небагато. 0:1 – два десятка фанів «Металурга» і гравці радіють так, ніби це вже перемога.

«Поділля» кинулося відіграватися. Вболівальники гнали команду вперед. Але наші постійно втрачали м’яч у простих ситуаціях і отримували у відповідь небезпечні контратаки. Від проблем рятував кіпер Богдан Савчук.

А далі надію на чудо подарував Олексій Колесников. Він вдало завершив майже навалу на ворота «Металурга» ударом головою. Гравці і вболівальники не знають меж радості. А далі було те, що хочеться забути. Наш голкіпер помилився на виході. Цим скористалися запоріжці і забили переможний гол. Такої тиші на стадіоні не було з початку гри.

Все буде добре...

Перед самим фінальним свистком перевернути все мав шанс Алішер Якубов. Після його удару головою м’яч пролетів над поперечиною. Незважаючи на поразку, вболівальники після матчу стоячи аплодували гравцям «Поділля». Вони бачили, що хлопці боролися. З бажанням прийде гра і результат.

Наступну гру хмельничани зіграють на виїзді у Нікополі. Домашня гра запланована на 19 серпня. Тоді до «Поділля» приїде «Кремінь» з Кременчуга. Слідкуйте за новинами про команду та життям міста на vsim.ua.

Чемпіонат України з футболу. Друга ліга. 3-ій тур. 

Стадіон "Поділля". Глядачі: 6300

Поділля (Хмельницький) - Металург (Запоріжжя) 1:2

Голи: Колесников (90+1) - Каськов (71,90+3)

За десять хвилин до початку біля входу на стадіон було людно.6300 глядачів. Такі офіційні дані. Це рекорд панове.Алішеру Якубову забити "Металургу" не вдалося.Ян Морговський був як завжди активний.Єдиний гол за "Поділля" забив Олексій Колесников.Андрій Муляр рідко загострював гру. Суперник практично не давав "десятці" Поділля простору.Арбітри виводять команди на поле.Вболівальників прийшло багато. Місто засумувало за футболом.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up