Поділля - Прикарпаття: помилка арбітра, дебютний гол Доброхотова і знову нічия (ВІДЕО)

Поділля - Прикарпаття: помилка арбітра, дебютний гол Доброхотова і знову нічия (ВІДЕО)
  • Хмельничани знову не змогли перемогти.
  • Цього разу франківське “Прикарпаття”.
  • Все могло бути гірше, якби не помилка арбітра на користь хмельничан.

“Поділля” приймало франківське “Прикарпаття”. Це був матч 10-го туру. Хмельничани вже вшосте у чемпіонаті зіграли внічию. Полюбляє нічиї й “Прикарпаття” - п’ятий такий результат. Поки більше немає жодна з команд першої ліги.

Загалом гра навряд чи сподобалася тим, хто дивився її онлайн. Обмаль ударів та небезпечних моментів. А якщо такі й були, то завершення атак було неточним. Роботи в голкіперів обох команд було небагато.

Все змінив гол “Прикарпаття” на 70-ій хвилині. “Поділля” провалилося в центрі поля. Вихід віч-на-віч реалізував Андрій Хома - 0:1. 

Відео дня

Питання про переможця фактично мало закриватися через 5 хвилин. Черговий провал в обороні і Веремієнко лише ціною фолу зупинив суперника, який вибігав на побачення з Непогодовим.. Арбітр помилився й замість червоної картки показав жовту. Лава запасних “Прикарпаття” небезпідставно здійнялася на ноги.

Після матчу гравці та представники команд у розмовах між собою погоджувалися, що Веремієнко в тому моменті награв на вилучення. Говорив про це і тренер “Прикарпаття” Олексій Городов.

Фото Веремієнка. Скрин з трансляції ПФЛ

Після цього на полі фактично була одна команда. Віталій Костишин  випустив на поле Каверіна й той значно пожвавив гру не так швидкістю, як креативними діями, яких так не вистачало “Поділлю”.

Гольова атака відбулася без участі Каверніа. Пріхна підхопив м’яч на своїй половині поля, протягнув його метрів 35 й віддав на Коваленка. Той навісив з лівого флангу, де Доброхотов на дальній штанзі перестрибнув Сьомку й влучив в кут воріт - 1:1. Дебютний гол півзахисника за “Поділля”.

Поділля” продовжувало тиснути й намагалося вирвати перемогу. Біля воріт “Прикарпаття” часто було справді гаряче. Найкращий момент - удар Задої із 20 метрів. Гостей врятувала поперечина.

У підсумку 1:1. Результат, який не влаштував жодну із команд. Вони продовжують перебувати поза межами п’ятірки кращих, яка має потрапити до “Чемпіонської групи”.

Поділля - Прикарпаття - 1:1

  • Голи: Хома (70) - Доброхотов (80)

Кращий гравець матчу за версією vsim.ua - Сімінін (складно робити вибір кращого у матчі, який “Поділля” зіграло погано. Сімінін своїм досвідом та бійцівськими якостями зробив більше, ніж молодші партнери по команді. Матч він догравав із травмою. В другому таймі йому розсікли брову. 

Фотоогляд:

Завтра, 30 вересня, свій домашній матч проведе кам’янецький “Епіцентр”. Він прийматиме харківський “Металіст”. В неділю, 1 жовтня, “Агробізнес” у Волочиську зіграє проти “Ниви” (Бузова).

“Поділля” наступний матч зіграє в Бучі. Там свої матчі проводить “Нива” (Бузова). Попередня дата - 8 жовтня.

Читайте також: Визначився чемпіон Хмельниччини з футболу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • 007

    Як і було зарогнозовано

    007 reply 007

    Зпрогнозовано

keyboard_arrow_up