Визначився чемпіон Хмельниччини з футболу

Визначився чемпіон Хмельниччини з футболу
Фото із сторінки ФК Колос у Фейсбук
  • Дострокового чемпіона визначили після неявки одного з його конкурентів.
  • Гострою буде боротьба за інші призові місця.

Головна інтрига чемпіонату Хмельницької області з футболу сезону 2023 року розкрита. Визначилась краща команда. Нею буде “Колос” із Полонного. Один із лідерів обласного футболу останніх років забезпечив собі титул за три тури до завершення чемпіонату.

Сталося це після неявки головного конкурента “Колоса” останніх років та минулорічного чемпіона - теофіпольської “Іскри”. Матч мав відбутися вчора, 27 вересня.

“Колос” здобув 45 очок й за три тури до завершення випереджає найближчого переслідувача на 10 очок. Таким чином полончани повернули собі титул, який здобували у 2021 році. Таким чином команда оформила цьогоріч золотий дубль. Раніше "Колос" виграв кубок області.

Відео дня

Далі залишилося визначити срібного та бронзового призерів. Тут боротьба в останніх турах буде гострою. Претендентів на два призових місця відразу п’ять. теоретичні шанси ще залишаються в красилівського “Случа”, теофіпольської “Іскри”, нетішинського “Енергетик-ХАЕС”, чемеровецької “Оболоні” та “Антонін”.

Турнірна таблиця із сторінки ХОАФ у Фейсбук

Загалом на старт у поточному сезоні вийшло 12 команд. Деражнянський “Олімп” знявся, не зігравши й половини матчів. Також не фінішували “Дунаївці, яким у решті матчів було зараховано технічні поразки.

Нагадаємо, “Колос” також виступає в чемпіонаті України серед аматорів. У поточному сезоні команда виступає не надто вдало. У її активі по одній перемозі та нічиїй. Ще три матчі полончани програли та посідають 9 місце з 11 команд.

На зображенні може бути: 12 людей та гравці в футбол
Колос - чемпіон Хмельницької області з футболу 2023

Читайте також: Поділля - Буковина: два пенальті та п’ята нічия хмельничан 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up