«Поділля» дізналося суперників у новому сезоні

«Поділля» дізналося суперників у новому сезоні
Фото із сайту "Поділля".
  • Затверджено попередній склад груп в другій футбольній лізі України.
  • До кожної увійшло по 11 команд. Їх може стати менше.
  • Чемпіонат знову триватиме три кола.

Сьогодні, 27 червня, відбулася конференція Професійної футбольної ліги. Серед питань, які розглядалися, хмельницьких вболівальників найбільше цікавило те, за яким форматом буде грати друга ліга. У ній виступає «Поділля».

На конференції вирішили, що усі команди знову буде поділено на дві групи за територіальним принципом. «Поділля» потрапило в групу «А». До неї увійшли:

  1. Буковина (Чернівці)
  2. Скала (Стрий, Львівська область)
  3. Нива (Тернопіль)
  4. Нива (Вінниця)
  5. Полісся (Житомир)
  6. Поділля (Хмельницький)
  7. Черкаський Дніпро (Черкаси)
  8. Калуш
  9. Верес (Рівне)
  10. Минай (Ужгород)
  11. Чайка (Петропавлівська Борщагівка, Київська область)

Склад груп є попереднім. Цілком можливо, що кількість команд зменшиться. Зокрема, на старт може не вийти стрийська «Скала», керівництво якої заявило про розпуск команди. В іншій групі охтирський «Нафтовик» або «Кремінь» з Кременчука можуть підвищити до першої ліги через зняття з чемпіонату «Полтави».

Відео дня

Попередньо, перший тур відбудеться 22 липня. Календар буде сформовано згодом. Планується, що команди, як і минулого сезону, гратимуть в три кола.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up